SCONES



Ser det inte namnam ut?! om inte så var de det iallafall, lite smör, ost och marmelad på bara så är du lycklig , haha (;

hosta tills lungorna åker upp

hej! läget? här är det sådär , förkyld och det är inte så kul kan jag tala om,  inatt hostade jag så mycket så pappa kom in på mitt rum och frågade hur jag mådde, han sa att det lät som om jag skulle hosta upp lungorna, haha, men det gjorde inte så ont att hosta då för jag sov typ samtidigt som jag hostade haha, så kommer bara ihåg att han var där inne men inget mer (;   
annars då .. jag har inte gjort så mycket idag heller, försöker bli frisk mest, men jag har faktiskt bakat scones, blev jättegoda faktiskt! visar bild på dem sen (: 

nehe nu ska jag fortsätta vila och sen ska jag städa lite, puss!



Idag myser jag omkring i mina mjukisbyxor, ett linne och de söta strumporna med renar som jag fick av mamma i julklapp, mys på hög nivå!  (mina fötter ser inte så där långa och konstiga ut irl , men blev så på bilden :s )

haaha, Flipp kom såklart och ville vara med, sötnos!


förkyld

hej sötnosar! idag mår inte jag toppen, näsan rinner och jag hostar så det gör ont i lungorna! usch så hemskt, men vi får hoppas att det blir bättre(:
annars då.. jag har inte gjort något speciellt alls idag, bara tagit det lungt, mest för att jag vill bli frisk, men nu ska jag faktiskt gå och göra två kort som vi ska sätta in som överakning hemma i mammas kompis och hennes mans hus, deras ena dotter (deras döttrar är som mina systrar) fyller nämligen 24 år på måndag, så ska sätta in ett grattis kort ch ett välkommen hem kort på deras bord där ikäll, för vi har nämligen nykeln till deras hus nu eftersom de har varit i Afrika (:

pussar!


bara en bild, även den tagen hos min bror (:

RUIN


Sista dagen, var vi på ett ställe där det fanns en gammal slottsruin, rätt häftig tycker jag, ser ni hur stor det är och då har den varit större, är ju "sönder" nu , fanns även en modell där på hur ruinen sett ut en gång i tiden, häftigt, men den glömde jag ta kort på. Tänk viken historia det finns bakom varje sådan här ruin , tänkarna far i väg när man kommer till sånna platser, fantasin säts i rullning och man försvinner till en annan tid i tankarna, spännande! 

pussar!

LOVE


Min brors frus hund, för söt nästan! Han heter Love, ja asså inte love=kärlek, för så utalar man inte hans namn, utan o:et låter o och inte som det låter på engelska love och så utalar man e:et , haha, svårt att förklara (;
men visst är han söt?! ♥

++++


träd i isen


denna bild tog jag på samma ställe som jag tog korten på isen/stenarna, även denna bild tyckte jag mest var häftig eftersom trädet växer i isen, eller om isen bara är runt om den, haha(: 
stället vi fotade på den dagen var väldigt fint, men det var inte så bra väder, så det blir mer fotande där i sommar när vi åker ner (:

IS

hej hej! (:
fredag idag, äntligen! nån mer än jag som längtar till fredagen redan när man vaknar på måndagen, haha, usch då, fortsätter man tänka så så kommer ju hela livet vara förbi inom kort, hahahh

iallfall, här kommer en till bild från när jag var hos min bror (:


ingea speciella bilder, tyckte bara det var lite häftigt hur isen lagt dig på stenarna och att isen liksom gått upp (:

små droppar på den lilla rosa

tingelitoo, hej! tänkte bara säga att jag inte kommer att göra ett helt inlägg om vad jag gjorde hos min bror, utan jag lägger upp lite bilder då och då och så skriver jag under vad vi gjorde och så, så blir det inte ett så långt inlägg(:

tänkte ta två av bilderna nu (:


tog två snabba bilder på lilla Yatzy som stod och slickade i sig små droppar vatten med hennes lilla rosa tunga från dusch slangen (eller vad det kallas) så sött!
detta var nog andra dagen (:


puss!

Red lips

Hej hej! hadde dans uppvisning ikväll, gick riktigt bra faktiskt och det var skit kul! (: synd bara att två var sjuka så att de inte kunde vara med ); tycker verkligen synd om er, tur iallafall att det finns en till chans i vår! (: 
men somsagt, trots att två var borta så gick det great, fick lite panik ibörjan och tänkte hur detta skulle gå , men det gick ju bra ändå, inga fel gjorde jag :D
iallafall , alla skulle ha på sig svarta kläder och tre av oss skulle ha på oss röda skor och röda ditaljer och tre skulle ha på sig svarta skor och rosa ditaljer,  men nu blev det ju bara två rosa och två röda då, jag var röd, hade på mig strumpbyxor, skjorts, linne och en vid tröja, ditaljerna var ett luciaband (haha) runt handen som hängde ner lite och rött läppstift och skorna då, just det alla var tvugna att ha uppsatt hår med, men mitt är för kort för att sätta upp så blev två flätor på var sida om huvudet (:




varmt och kallt

hejhopp! tog precis en lång skön varm dusch, behövdes verkligen när man varit ute och frysit ihjäl hela dagen, hmm .. tänker ni då , har hon inte varit iskolan? jodå, vi har haft friluftsdag idag, man kunde välja på lite olika aktiviteter men jag valde att gå ut och gå (: trodde det skulle bli rätt jobbigt för jag trodde vi skulle gå 2mil i snabbt tempo, vilket jag ville, men i stället så gick vi typ 7km i sovtempo, haha, eller jag gick typ 7km, det var meningen att vi skulle gå till ett ställe och grilla korv och dit var det typ 6km , sen efter vi hade ätit så skulle vi gå hem, men man fick gå hem "fritt" om ni fattar vad jag menar, innan gick vi alla tillsammans , men när vi skulle ta oss hem fick vi ta oss hem hur vi ville (: och vi frös så mkt så vi gick till min pappas jobb som låg typ 2km från det stället och så körde han hem oss eftersom han skulle på lunch då, snällt (: 
iallafall så var det en väldigt skön dag, började klockan 9 och så fick vi gå hem kvart över 11, skönt! 

nehe, nu ska jag plugga lite, puss puss! 

(tog bort bilden, hahah, skämdes lite! haha, kul för er som fick se den iallafall! (; hahah)

dance

är på dansen nu och övar till onsdag då det är uppvisning, nervöst (; 


Syskonbarn

hejhej! idag var jag och mamma o pappa barnvakt till mina syskonbarn, jättemysigt! De badade, hade jätteroligt med en höna som vi kokar ägg i och så bajsade den ena ungen för första gången på toan, hahaha ,så söta är de, de små skitungarna, älskar dem!
sen åkte vi till mormor och morfar och hjälpte dem att laga mat (:
härlig dag, måste jag få säga! ... förutom att det var sista dagen jag var ledig, buhhu ); känns inte alls kul att komma tillbaka till skolan, tidiga morgonar och en massa plugg + att det är jättelångt kvar tills nästa lov ); aja, man ska inte klaga, man får se det posetiva med det, och njuta av det roliga och så får vi hoppas att alla ni som har en veckas lov framför er får det toppen! 

pussar! 


Gjort under veckan

Hejsan Svejsan!
om det inte hade varit för att jag inte vill ha en massa bortförklaringar i min blogg till varför jag inte har bloggat, så hade jag som vanligt sagt att jag haft mycket att göra och att jag faktiskt inte orkat osv. men nu skiter vi i det! (;

Idag ska jag på hockey med Maria, kommer bli kul hoppas jag (:
men annars under veckan som vart så har jag ju somsagt varit hos min bror, jag har varit och shoppat lite med mamma och så har jag tagit hand om mina syskonbarn, det ska jag även göra på söndag, mysigt! (de syskonbarnen är min andra brors barn, asså inte han jag var hos barn (: ) 

aja, nu ska jag göra mig i ordning, pussar
ps. ett inlägg om vad jag gjorde hos min bror kommer! 



fota

nu ska jag snart åka och fota lite vid vattnet, jag vet inte om det är en sjö vi ska till eller om det är havet, men det lär jag märka,( fick precis reda på att det var havet (:) ni får se några bilder när jag lommer hem (:

puss!

natt besök

hejhopp! sitter här hemma hos min bror nu och hade tänkt att blogga lite, så att ni blir glada, hahahhah, nejdå (; 

Haha, vet ni ? Inatt fick jag natt besök, det var två små goingar som ville gosa hela natten så att jag inte kunde sova, haha , katterna! haha, brorsan och hans fru har två katter - Yatzy&Grålle , en hund - Love och en chinchilla - Sally,
och det var asså katterna som var väldigt keliga och ville hela tiden krypa upp på magen eller lägga sig jämte en, så söta, haha, tillslut så tog jag bort Yatzy från magen för det gick ju inte sova när hon låg där och slickade på mina fingrar, så jag tog bort henne och la mig sedan på sidan och tror ni inte att hon kom och satte sig occh glodde på en då med hennes små söta kattögon, hahah, gulligt!

men nog om det nu, ska snart äta biffar och potatis, gott!

puss!

(bilder får ni som sagt när jag kommer hem(: )

Till min bror

hejsan! nu är det ju lov (!) så idag åker jag ner till min bror och hans fru och stannar där till tisdag, för jag åker inte skidor och sånt som alla andra så måste ju hitta på nåt annat (; , men det kommer bli mycket roligt att komma ner och se hur de bor för har aldrig sett deras nya lägenhet (:
jag kan kanske blogga lite, men inte med så mycket bilder och så kanske (:  det får vi se (;

ha det bäst, pussar! 



pannkakor!

lagade pannkakor när jag kom hem från skolan, mhm vad gott det var! Skulle egentligen ätit ätt ärtsoppa, men det gillar jag inte så då sa mamma att jag kunde göra pannkakor istället och det är ju mycket godare! (:


till ska man ha frysta hallon som man värmer lite i mikron tills de tinar och är lite ljumna och så ska man ha glass till också,  mumma! ,om du tycker det blir för surt med bara hallonen kan du ta lite socker på dem, men jag tycker att det inte behövs .. (vet att det är en ful tallrik till hallonen, men valde våran fulaste (; )

och så ska man själlvklart ha ett stort glas mjölk! 


pussar!





-.-

måste plugga, förlåt! ;(

Semlor

Tjenare! Morfar är här nu och vi har precis ätit hemgjorda semlor, så mycket godare än köpta, de man köper tycker jag är för söta, madelmassan smakar ju nästan bara socker, så jag föredrar mammas goda semlor! :D 
gjorde hjärtan på dem idag med, fint och väldigt kul att göra, vi åt semla igår med faktiskt, hahah, men man måste ju unna sig nån gång eller vad säger ni? (; då gjorde jag iallafall två små hjärtan på, nästan ännu sötare, fast då var det inte två ramar utan två små hela hjärtan om ni fattar (; För att få till hjärtanen klippte jag bara ut en mall, la på semlan och tog sedan på florsocker, det kan vara lite svårt att få bort hjärtat utan att "kladda" ut florsockret, så jag använde mig av en pinsett som jag självklart diskade innan! :D

så här fina blev dem (;



Kommer bli riktigt nice!

Har köpt något riktigt nice! Men ni får inte se vad det är förens det är helt klart och det kan dröja ett tag, eftersom jag och pappa ska fixa lite med det, lite egen design kommer det bli, (tror jag, jag kanske ångrar mig, men jag tror det blir som jag tänkt) ,
men här kommer iallafall en liten ledtråd (;




sov gott!

nehe, nu ska jag faktiskt sova, har blivit alldeles för lite sömn denna vecka, så nu ska jag faktiskt försöka att verkligen sova ut för en gångs skull, sov gott söttoppar, puss! 


osminkad, lockigt ny duschat hår och pyjamas bjuder jag på!

hey sunshine!


Åh! Jag vill ha sommar, sena kvällar, värme och sol och bad nu, vilka minnen det finns när man kollar tillbaka på bilder från förra sommaren! love! ♥

GRATTIS!

Hej! jag vill bara säga grattis till en av mina bästa vänner, Lichelle, som fyller 14 år idag, grattis gumman!
Och så vill jag säga att jag inte glömde din födelsedag, för jag trodde det var onsdag asså den 2e och du fyller ju den 3e , idag , haha (; , hoppas din dag blir bra och har varit bra hittills ,pussar o kramar ♥ 

finns inga normala bilder på oss, hahaha, så du får en puss i stället!

RSS 2.0