mörkt och ruggigt ,

ja så är vädret, inget roligt alls och jag fryser jättemycket!! Men att det blir mörkt redan vid 4/5 tiden är ju bara ett tecken på att det snart är december, mysiga december med 1a advent redan nästa söndag och sen inte långt kvar till julen, Älskar julen! Det bästa på året tror jag!  
Nehe, nu ska jag ta en dusch, så att jag blir varm! Och sen mysa ner mig i soffan och så blir det pizza senare tror jag, 
Ha en fin kväll , puss!

111111

Idag är det 11-11-11, känns ganska häftigt faktiskt! Det händer ju inte med 1or på det sättet fören 2111-11-11 och då lever jag nog inte, så ja, idag är det väll en historisk dag får man väl säga, haha! ;) 
Tidningen ville faktiskt till och med att man skulle skicka in bilder till dem med ett kort som man tagit 11-11-11 11:11:11 , så på den lektionen vi hade vid den tiden, så tog vi ett kort där alla höll i var sin 1a eller ett bindesträck eller kolon och en person höll i en klocka som visade 11:11:11 , blev lite roligt sådär, kan tyvär inte visa bilden här på bloggen eftersom jag inte vet om det gr bra för alla! Men säger till om den kommer med i tidningen! :) 

Hoppas ni får en bra dag, 111111 
puss!
in the mirror of water ,

first day at school ,


Jag och Moa idag :) (ah luggen växer, snart dax för ett cut, eller vad säger ni, kan inte platta den längre ju?)

Hej finingar! Fösta dagen efter lovet i dag, var helt okej, aldrig kul när lovet tar slut, men men, that is life! Moa hängde med hem en stund efter skolan, kollade fb och pratade och hade det almänt trevligt ;) 
Hoppas ni har haft en bra dag? huggs!


hjärta i bladHejhej, nu är det bara helgen kvar på lovet, shit vad det har gått fort! Men jag har haft kul, so...so what? Och sen är det ju inte jättelångt kvar till December och när det väl blivit December så går allt lättare på nåt vis, det blir advent och man kommer närmare och närmare jul, och jag älskar julen, är så himla mysigt! Så trots att lovet snart är slut så har jag ju något att se fram emot!
Hade ni lov denna veckan eller har ni nästa? Har ni nästa så är jag ganska avundsjuk! haha, ha det bra puss!


ewes house ,

Sitter hos fina Evelina, lyssnar på musik och ewe håller på med min kamera lite! Vi gjorde nyss pommes och stekt korv, evelina var kock och det blev riktigt gott! Ikväll blir det film och hemmamys, hoppas ni får en bra dag, så kanske vi hörs ikväll! puss ,


linnéa ,
två bilder på lilla jag !

leaves ,
Förlåt för urdålig bloggning, ska försöka bättra mig, men har ingen inspiration, vad vill ni se mer av?
Lov nu iallafall, känns underbart! puss!
RSS 2.0