Clothes

Var och shoopade lite med mammi igår, men köpte visst bara kläder från Bik bok, i samma färgtoner, haha, men hittade inget i nån annan affär igår, haha (; eller vi köpte en duk, en vas och mamma köpte en tröja, men det räknas inte, haha (;
Ni får se ett litet smak prov nu och sen får ni väl se outfit med det senare kanske, inte senare idag asså (; 

puss!


linne, T-shirt och jeans (i samma modell som mina svarta för de sitter helt underbart!)

Hipp hipp Hurra!

Idag fyller en annan av mina kompisar år, Malin!
Grattis (igen (;) på 14års dagen och hoppas du får en jättebra dag, med mycket tårta och presenter, kramar ♥

Du förra sommaren när du var tärna på din systers bröllop, (:




Grattis finaste!

Idag fyller Moa år, en av mina bästa vänner! Grattis till dig min 14åring, hoppas du tycker att du haft en bra dag (efter skolan också) och att du käkat riktigt mycket tårta,haha, pusspuss fining! 

ps. nästa år, då du! då blir det sång i matsalen kan jag lova, mohahah, kanske iallafall .. (; 

Vi två skrattandes :D (moa till höger och jag till vänster)



VÅR

hejsan! Helgen i Skåna och på öland var kanon mysig! Hjälpte somsagt min morbror att flytta in, men det tog inte så lång tid så vi åkte och hälsade på min bror och hans fru på vägen till Öland, jättekul att få träffa dem igen(: Vi köpte hem thaimat , suppergott! Blev dock jättemätt , haha, trodde jag skulle håla mig mätt i två dygn framöver typ, aja, det var jätte trevligt iallafall (:
Sen åkte vi somsagt vidare till Öland, så skönt var det för det var vår utan snö och med plusgrader på både öland och i Skåne, våren har börjat komma här med nu är skit skönt ute, men det var det inte hemma då utan det var typ snöoväder , haha, så då var jag lite avundsjuk (; satt nämligen ute första gången i år och fikade på Öland, i linne kunnde man sitta om man hade på sig något på ryggen och satt mot en vägg där solen sken , haha, tänkte visa en bild på det nedan(: aja, allt var iallfall jättebra! :D 

haha, konstig bild, osminkad och ofixad och ja så är det, men kolla vad härligt att kunna sitta ute i linne typ, älskart! (mammas fina skugga med ju (; )


Puss!

SKÅNE och ÖLAND

Halloj! Idag ska jag ner till skåne och hjälpa min morbror att flytta in och sen efter det ska vi vidare till Öland och till vår stuga där och kolla till den och bara ta det lugnt! (: Kommer bli mycket sittande i bilen , så det är tur att det inte snöar som igår! Nu skiner ju solen och det är jättefint vinterväder (önskar jag kunde skriva vårväder ..) så det blir nog bra! (:

hoppas ni får en kanon dag vi hörs på måndag, puss! 

Åh, jag vill ha sommar! 

( Bild från sommaren 2010, när jag kastar dammyn till Flipp i vattnet! )

SNÖ

hej, hej, hemskt hycket hej! idag slutade jag klockan 11.35 för spanskan var inställd och det var sista lektionen så strunatade i att äta i skolan och åt hemma istället, skönt att sluta så tidigt! aja, idag var annars ingen supper dag precis, pappa väkte mig i morse och sa att det hade snöat typ 25 cm och igår trodde man att våren skulle komma, men nej! usch, jag vill inte ha mer snö nu, de sa på nyheterna att det inte hade kommit så mycket snö under en natt på jättemånga år så långt ner i Sverige .. och det värsta var att vi skulle ha gympa på morgonen på andra sidan stan och pappa/mamma skulle skjutsa mig och några kompisar, men våra bilar var insnöade man såg inte hjulen på dem :o , så vi trodde vi skulle få ta bussen ner till skolan och sedan plumsa i snön sista biten (=komma försent) , men men tänkte vi, det finns ju inget annat att göra .. Men , dagens räddning, hahah, Malins mamma kunde få ut sin bil och köra oss, tack så mycket säger jag ! Haha, usch vad mycket skrivet det blev ni kommer ju inte orka läsa allt, haha, aja (; 

Tänkte visa vad jag hade på mig idag, men såg att jag redan visat de kläderna fast med strumpbyxor, men aja ni får en bild ändå, puss!


Ni får stå ut med en konstig bild idag, tog massa men alla åkte bort från kameran lika fort som de kom in , tillslut fick jag ju vlja en iallfall, hahah (; (psst .. ser ni snön i bakrunden ); )
Linne: lindex, Kofta: JC, Byxor: Bik Bok , Linne under det gröna: Gina , halsband: Gina

18år söndagen 2011-03-13

Hejhej (: 
I söndags hade min mamma och pappa 18 årig bröllopsdag, grattis mamma och pappa <3 (eller säger man grattis när det är bröllopsdag, haha?) (; Mamma fick 18 röda rosor på morgonen och en vit, den vita rosen stod för det året de började på nu, det 19e asså och pappa fick 18 praliner av mamma, fint tycker jag med små överaskningar (:
Vi var iallfall hemma hos min morfar och grattade honom under dagen, eftersom att han fyllde 86 år igår, grattis morfar till dig också! <3 Sen på kvällen åt vi hummer och smakade på pralinerna, mumma! 

Det var min helg det, hoppas ni med hade en bra helg, det hade jag (: puss!



Hoppas mi inte är för känsliga, jag tycker iallafall det är himelskt gott! :D

Pralinerna, namnam! (tog bilderna så sent och det var jättemörkt så det bliev inte bra, men det får ni stå ut med, mums var det iallafall (: )

Fina rosor! ännu finare i verkligheten och när det är ljust ute, i mitten av alla röda rosor är den vita (: 



choklad och chili te



Kollar på Let´s dance, eller inte just nu för nu sitter jag vid datan och dricker te, köpte en nytt te idag när jag var på stan med mammsen, var en liten affär som sålde ut allt för att de skulle stänga, så hittade ett choklad och chili te som kostade 45kr med 50% rea på det, billigt, gott och spännande smak (;

puss!

Simma , Español och stan (:

Hej hopp! Fredag idag , det gillas! 
Idag hade jag simning i skolan och då fick vi simma 28 längder asså 700 m , trodde jag skulle dö först när jag hörde det, men det gick ju jättebra faktiskt! :)
Sen på slutet av dagen hade jag spanska prov, får se hur det gick, bra hoppas jag , var ganska lätt, men, men man vet ju aldrig (:
Nu ska jag ner på stan en sväng med mamsen, puss!


Bara en bild (;

FRUKOST




Gjorde en sen frukost till mig och mamma idag, eftersom jag hade studiedag och hon var ledig, blev stekt ägg och ägg som var "sönder krossat" och blandat med lite stekt skinka (är det som ligger över det stekta ägget) , tomatbröd med ost, gurka och tomat och så en smoothie, gott! och man höll sig mätt ett tag, haha (; 

puss!

HETT



Gårdagens brasa

smoothie



Gjorde en jättegod och väldigt enkel smoothie för någon dag sen, 
kvaliteten och allt på bilden är inte det bästa precis! men det får duga, ni ser hur jag gjorde iallfall (;

BOKREA

hejhej! jag ska inte komma med några ursäkter till varför jag inte har bloggat, men det har varit väldigt mycket, men nu är jag tillbaka (;
Idag efter skolan gick jag en sväng med mamma på bokrean och så tog vi en fika efter, mysigt! Hittade två böcker, Elsas mode och Elsas värld skrivna av Sofi Fahrman, hör hört att de ska vara bra(: så nu ska jag sätta mig och läsa tror jag, eller om jag gör det senare eller imon, haha (; 

ni får ha en bra fredags kväll, puss!

Elsas mode, första boken (69:-) :

Elsas värld, andra boken (79:-, 229:- innan) :

Köpte Elsas mode på Ica och Elsas värld på bokia, på Ica car den billigare ...



RSS 2.0