15-åring


Skulle vilja säga grattis till den här underbara tjejen, som är 15 idag! Hoppas du haft en underbar dag och att du är nöjd med symaskinen du fick av dina päron!
(bild från slöjden, Malin är riktigt duktig på att sy kan jag säga!)

 

kidnapparen agerar snabbtDen här finfina bruden fyller 15 år idag! Tiden går fort! hö-hö Grattis iallafall Mosan!
Jag skulle kommit och grattat henne idag var tanken, men hade dans så blev inte så, men snäll kompis som jag är ville jag ju ändå gratta henne , så ja, jag kidnappade henne igår!
Det gick väll till typ så här : smsade under dagen med henne , Moa frågade om vi kunde göra något, men jag sa att jag inte kunde idag, skulle träffa en annan sa jag (allt detta kom jag på väldigt fort), i stressen av att hon skulle höra av sig till nån annan tog jag ut nån kaka från frysen och lite annat gott, skynda mig i väg till Moa och ja, ÖVERRASKADE! Hon fick snabbt byta om och sedan satte vi oss på cykeln, tog henne till ett random ställe och hade picknick-mys och larvade oss i playground'en (vad heter det på svenska?) och ja hade skoj! Kan ju säga att hon blev överraskad, inte vad hon väntat sig!
Tror faktiskt hon blev ungefär såhär glad ↓


Och jag typ såhär ↓ glad över att få leka lite (hö-hö, skämtåsido) och att få överraska med att även bjuda på bio! "The Hunger games" (den var väl både och, gillade inte slutet, men var ju ett "fortsättning följer" slut, så kan ju bero på det) Hoppas du haft en underbar födelsedag bästa vän! 

(här kan ni se en gästbloggning av Moa)


sötsaker

3 bilder från bubbelsoda som gjorde mig glad!

TRÅKIG VARNING om snygga shortsVar och shoppade med mamma i fredags och provade då dessa ursnygga shorts som jag absolut ville ha, kostade 349:- men det var jag berädd att betala för dem tills jag såg det som gjorde att jag inte köpte dem -
Det stod på shortsen en stor lapp om att de torrfällde , på lappen stod det med symboler att de torrfällde på både skor, möbler och väskor, vi frågade till och med en som jobbade på gina om det var så farligt men då sa hon att "ja, står det så så är det ju säkert så" och tyckte såklart att det var jättetråkigt att det var så!
Tycker att det är så himla synd när man hittar ett par shorts man verkligen gillar och så kan man inte ha dem, tänk liksom om man går hem till nån och sätter sig någonstans med dem på sig och det blir fläckar av dem som inte går få bort, nej riktigt sorgligt och irriterande, ville verkligen ha dem!

Milkshake

Hej mina fina läsare!
Idag har jag
1. Spelat gitarr
2. Spelat gitarr
3. Spelat gitarr
Hmm...nja, inte för att jag inte tycker om det, men denna dagen har det blivit lite mycket, både i skolan och sen hade jag uppspelning, med övning, haha :p

Igår träffade jag iaf fina Moa efter skolan, snackade, skrattade och drack milkshake, mumma!
Hoppas ni haft en bra vecka hittills, puss!

EUPHORIA


(Bild hittat på google)

Grattis Loreen!
Första gången som jag faktiskt gillar en låt i melodifestivalen, hennes stil, framförade och sång var ju skitbra! Är inte förtjust i melo, kollade första gången i kväll typ, men denna låten - lyckorus ju! (hö-hö, nu var jag rolig)
Känns även väldigt bra att hon fick mest röster av juryn från de andra länderna, nej det här kan gå bra. Bara att hålla tummarna! 

puss!

Summer feelings

summer feelings
Shorts - youreyeslie.com Topp och jacka - weekday Skor - wetseal.comHej Lördag!
Våfflor, promenad, knåp ↑ och städning bjuder du på idag, jag tackar! för de tre första iallafall! 
Hoppas ni har en underbar dag, 
puss!

H&M against aids spring 2012

H&M against aids 2012
Detta är några av de plagg som kommer ut nu i vår - "H&M against aids" , älskar shortsen
och den gråa finingingen och känns ju även väldigt bra när pengarna går till något bra!
Nej jag älskar detta! Längtar! 
Pussar

RSS 2.0