Äntligen!!

Imorgon så ska jag ÄNTLIGEN till Stockholm! ;D Fy vad jag har längtat! Ska åka och hälsa på min mammas kompis dotter som bor där uppe, med hennes syster. Kommer bli jättekul. Låvar att jag ska ta många bilder, så att det kan bli lite mer bloggning under lovet (!) Har verkligen bloggat skit dåligt!

Ni får ha det så bra! Pussar

Ps. Hörs på måndag!

+++

Ny design nu ju! Riktigt nöjd ;D Tryck på F5 om det skulle se konstigt ut ;) 




Äntligen lite höstigt ;D

Ny design!

Äntligen en ny design, nu känns det roligare att blogga! Wihoo! Tack Moa för hjälpen, vi gjorde den nämligen ihop hemma hos henne för jag har inte Photoshop ): haha, tack iallafall!
Nu ska jag göra lite matteläxa och spanska ); Ha det bäst, puss

(Ska kolla med Moa om hon kan fixa en före och efter bild (; ) 

Idé torka!

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat så mycket som jag borde, men jag har ingen aning om vad jag ska blogga om, har idé torka och har inga bilder på lager! Dax att sätta igång igen tycker jag, men inte ikväll! Men imorgon så ska jag iallafall göra en design men min kompis Moa, wihoo! Roligare att blogga när det blir lite nytt på bloggen! ;D
Sov gott, kisses

Helg hos mormor och morfar

Tjosan! Äntligen fredag! Var verkligen hur trött som helst när jag vaknade på morgonen, fattade inte hur jag skulle klara av en dag till i skolan! Men det gick, trots att jag var skit trött och bara önskade att det skulle bli helg! Haha ;)
Under helgen ska jag till mormor och morfar och sova där med mamma i en eller två nätter, mys :) Så förvänta er ingen bloggning , sorry ):

Förresten, det är snö här .. Inte okejj i oktober, men, men , sånt är livet, det är ju vackert i allafall :)

Förra helgen var det inte snö, utan sol och höst värme! :)

Plugga,som vanligt..

Nu måste jag plugga som vanligt, känner mig elak mot er som aldrig bloggar typ och i helgen kan jag inte heller göra det för då ska jag och mamma sova hos mormor och morfar och de har ju ingen dator och jag har ingen bärbar ): Men ska försöka att iallafall slänga in något inlägg varje dag (utom denna helgen) men förvänta er inte så mycket bloggning ,  sorry ..
Pussar till er <3

Läxor -.-

Hejj :) Snart ska jag fixa en ny design med Moa till bloggen, så snart slipper ni sommar designen ;) Äntligen!
Men det blir inte förren förhoppningsvis på torsdag :)
Nu måste jag tyvär plugga.. Vill inte men måste .. :)
Puss på er!

Så här härlig var himeln i helgen, men idag regnade det, inte lite heller, vill ha sol! :)

Ett av dem

Tiddeloo! Kollar just nu på reprisen av idol! Många bra som är med i år! :D
Pappa ska åka till Kina idag och jobba där i en vecka, så jag och mamma är själva :) Så vi ska lämna han på tåget vid ett tiden. Efter det åker jag och mamma till mormor och morfar en sväng.
Leon (Moa) fottade ju mig i förrgår , så igår skickade hon bilderna till mig, eller det var bara tre bilder som hann komma fram till mig, sen råkade hon logga ut och allt blev förstört. Så hon skickar de andra en annan dag. Men tänkte ni kunde få se en av dem hon skickade.
Hörs när jag senare , pusss! <3


Tycker ni mitt hår blev bra? Har ju klippt mig :)

Bloggar imon

Hejj. Sorry för att jag inte bloggade igår, men det beror på att jag var med Moa hela dagen. Först gick vi på stan och jag klippte mig (ni får se hur det blev sen) och efter det fottade Moa mig, bilder från det kommer upp imorgon, för nu ska jag fortsätta kolla på Pretty woman , puss

Hörs senare :)

Hejjsan. Åker till mormor och morfar en sväng nu, hinner inte skriva mer, så vi hörs senare i kväll, puss

Plugga i sängen

Halloj! Nu har jag kollat klart på Robinsson och pluggat spanska glosor, ska bara slå upp ett ord till SO:n, sen går jag och lägger mig i sängen och läser på spanskan lite mer, är sjukt trött ska ni veta,
Hoppas er kväll varit bra! kisses

Linnéa med ett leende på läpparna! :D

Läxläsning och kaffe

Tjosan :) Nu har jag varit och dansat. Var kul, men svårt! Var sjuk förra gången när de började på dansen så hängde inte riktigt med, haha ;)
Nu ska jag plugg lite spanska och sedan slå upp ett ord som jag har i läxa till SO:n. Men först en kaffe med mamma och pappa.
Hoppas er dag varit bra! Slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig, puss


Tagga taggar!




Nikon D5000 55-200mm

Hemma från skolan nu :)

Tiddeloo! Kom hem från skolan för en stund sen, skön dag faktiskt, förutom att jag fick göra mitt matteprov på slutet av dagen för att jag inte hade gjort det innan pågrund av att jag hade varit sjuk. Men det gick bra tror jag :)
Senare ska jag åka och dansa, klockan 5 exakt, hahha och nu ska jag äta lite hade jag tänkt.
hörs snart, puss !

Tog förra helgen :

Nikon D5000 55-200mm

Gult och grönt, på hösthimmel


Nikon D5000 55-200mm


Hej, hoppas eran dag varit bra! Min har varit kanon. Först skola, inte så kul, men dagen flöt på ovanligt bra. Sedan var jag hemma hos Moa en sväng och åt makaroner och bara tog det lugnt.
Vid klockan 8 kollade jag på "Bonde söker fru" älskar det programmet! :D Någon mer som följer det? Och nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig i sängen och läsa en stund :)
Hoppas ni sover gott inatt, pussar <3

101010

Halluu! Jajjamen, idag är det allt den 10:e i 10:e 2010! Kul tycker jag ;)
Ska snart åka till mormor och morfar och senare ska jag på kalas hos kusinerna, :D Trevlgt!
Hoppas er dag blir kanon, hörs imon eller senare i kväll , pussar till er! <3

Höst bild

Skördefesten

Har helt och hållet glömt att berätta att jag var på Ölands skördefest för ett tag sen. Var grymt mysigt alltså , fint väder var det oxå.
För er som inte vet något om skördefesten på öland så är den en helg varje år. Jag har varit där så länge jag kan minnas. På fredagen är det konstnatt, då kan man kolla på konst och köpa marmelader, pumpor mm. Pumporna är det faktiskt skördefesten är känd för, för det är just pumpor som de skördar, de skördar såklart annat också, men pumporna är Ölands skördefest mest kända för :)
Under lördagen och söndagen kan man göra det som man gjorde under konstnatten, fast då ä det inte öppet lika länge, på lördagen är det öppet till ungefär 6 och på söndagen stänger det ungefär 5. Alla grejer kanske inteär öppna på söndagen, men de flesta.
Det var lite om skördefesten kortfattat, har ni inte varit där så tycker jag att ni ska åka dit, för det är så otroligt mysigt, det går igentligen inte beskriva hur helgen är som jag gjorde för det måste upplevas! Säger till några helger innnan skördefesten nästa år! ;)

Lite bilder från skördefesten:

Härlig kväll

Följde man skylten "Öppen Atelje" så kom man till ställen där det fanns konst!

När vi var på väg till ett ställe åkte vi förbi havet, jag sprang självklart ner och fotade ;)

Ser ni blåkulla ? :)

Tog inte så många bilder under skördefesten, men här får ni se några pumpor och lite annat skräp , haha ;)

En grej som stod i Borgholm

Byebye !

Tjosan. Åkar till mormor o morfar nu strax, så ska gå och duscha nu. Gick visst inte och lah mig vid den tiden jag sa igår, blev visst 00.40 , så orkade inte gå upp vid 8:a som det var menningen ;)
Aja, hoppas din dag blir bra puss!


Bjuder på bilden ;)

Sleep well !

Tidello! ;)
Ska faktiskt gå och lägga mig snart, för ska upp tidigt i morgon och åka till mormor och morfar igen för pappa skulle visst på älg möte, :)
Var ju hos mormor och morfar idag och fottade i skogen, blev dock inte jättemånga bra foton trots att solen sken, men kom dit rätt sent så det började ju bli kvälls sol. tycker det är jättesvårt att fota i kvälls sol, Har någon något bra tips på hur man får fina bilder på eftermiddagen/kvällen?  
Fick iallafall några bilder som blev okejj, ni får se dem nu så hoppas vi på bättre bilder i morgon! :D







Sleep well / Linnéa

LillKillen

Jag älskar verkligen min hund, Flipp, han är så söt och så himla go! Min helt klart bästa vänn! Tröstar mig när jag är ledsen (sant) , gör mig glad när han hoppar och stutsar och min gossegris!
Hunden är människans bästa vänn helt klart! :D






(Flipp i bakrunden)


Ska åka och kolla på tapeter snart tror jag och golv. Sen åker jag till mormor och morfar och hoppas att jag fotar några fin,fina bilder där ute på landet, är så otroligt fint där, vi hörs senare idag, mycket kärlek till er! <3

Mmh,,

Åååh.. vad jag har sugen på chokladmjölk,men nej, det går inte göra för vi har ingen spis just nu. Det ända vi har är kylskåp, frys och mikro, en soffa och ett köksbord med stolar och toa såklart. Det är så vi bor, de ända som är som förut är mitt och mammas o pappas sovrum, men jag tycker faktiskt att det går bra att bo såhär! :) haha

Vill ha nu, nu, nu ..!


Sorry!

Hejjsan! Förlåt för att jag inte har bloggat, men datorn koplades inte in förren igår.
Huset ser hemskt ut, vi bor verkligen på en arbetsplats, men det går fort fram, så det är lugnt (lugnt.. nja.)
Skolan är väll sådär med, plugg, plugg och åter plugg! Vi hade prov i SO idag och imorgon har vi matteprov, så nu måste jag sätta i gång och plugga :(

Hoppas ni får en bra kväll! Puss
(btw, bonde söker fru börjar idag :D )
RSS 2.0