3:e hålet :D

Hejsan, Moa gick nyss hem! Vi har haft en jätterolig dag, med skratt och pannkakor :) Jag har även tagit mitt tredje hål i öronen idag :D Lite längre upp den här gången, skitont gjorde det, särskilt efteråt, men det är helt klart värt det! ;) Jag vet faktiskt nt om det kallas att man tagit hål i öronen eller om det kallas öron piercing, jag skulle nog gissa på det första! Hur många hål har ni i öronen eller på andra ställen? :) 
Pussar

Så här blev det:

Söndags med Moa i stallet!

Hejjsan svejsan! Har inte blivit så mycket bloggning iveckan, men här kommer lite bilder från i söndags då Moa var och red och lilla jag hängde med och kollade på :)

Jag hjälper Moa att rykte Pricken. Duktig man är! :D

Hästen som Moa red, lilla Pricken! <3

Moa och sötnosen pricken pussas! <3

Puss, puss <3

Moa rider, jeeha !

Liseberg here we come!

Hejj alla morgonpigga människor! :D Till dem tillhör inte jag! haha. Men trots det fick jag gå upp kl7 en lördag! Men jag ska faktiskt till Liseberg så jag har en anledning! Jag ska dit med Elin och min förra kör. De betalar resan, gött vah? :D

Klockan 9 ska vi åka så det är inte så långt kvar nu! Väskan är packad och humöret oppe, så då är det inget som fattas hoppas jag! 
Hoppas ni får en underbar dag! Mångar kramar från mig! <3

Ps. Förlåt för att det inte kommer upp så många bilder, men jag ska försöka få upp nåra imon :)

torsdag, fredag o lördag! :)

Hejjsan guys! :D Förlåt att jag inte bloggat, men har inte haft nåt att blogga om så :) 
Annars är det bra, livet flyter på ,trivs i min klass, men har tyvärr inte lärt känna nån ny människa typ, måste ta tag idet nästa vecka, hhaha, blir så tråkigt annars, älskar att prata med folk! :D

Torsdagen och Fredagen har varit hälsodagar på skolan denna veckan, så på torsdagen blev det frukost i skolan och aktiviteter i grupper inom klassen.
Idag (fredag) har vi varit på en liten "utflykt" som det heter, var lah sådär .. Tycker inte det är så kul att köra fotbollsbrännboll ,men , men det får man stå ut med, haha :)
Efter skolans slut gick jag med Moa (moahs.blogg.se)  & Malin (lillaxen.blogg.se) (Malin ska dock tyvärr lägga ner sin blogg och Moa har låst sin blogg för tillfället, men annars är de verkligen värda att kolla in, jättefina bloggar!)på marknaden, där köpte jag två ringar för 30kr styck, billigt och bra och var i akut behov av ringar haha, kommer nog komma en liten bild på dem får vi hoppas! :D Sen blev det lite godis med, men det behöver vi ju inte säga, för godis är ju faktiskt onyttigt, haha, nej man måste ju faktiskt unnan sig! :D
Imorgon Lördag, drar jag till Liseberg med min lilla Elin! Kommer bli jättekul! Längtar så det kittlar i tårna, haha, nejdå, men kommer bli sjukt kul! Mycket jag ska pröva på för första gången då, haha, bl.a. kanonen, höjdskräcken och uppskjutet, hehe :o Men det går nog fint,fint det! :D

Hoppas ni haft en underbar skol/jobb vecka! :D Och att kvällen och morgondagen troligtvis blir lika kul som min! :D Pussar på er, söta läsare! <3

Scrapping

Har glömt att berätta för er att jag älskar att scrappa och pyssla. Scrappar oftast kort som jag sedan ger bort till människor som fyller år. Innan scrappade jag även i scrapbook men blev för lite tid för det, så nu gör jag mest kort (:

Tänkte visa er två kort som är väldigt olika men gjorda med nästan samma slags papper, det stora kortet gjorde jag till pappas födelsedag och det andra som tack kort.




Första skoldagen..

Hejjsan tjohopp! Hoppas ni mår bra! Det gör jag, men jag är SÅ trött!! 
Det var det första skoldagen i 7:an i dag, gick bra tycker jag(; Nej, men det var lah okejj, hade sagt kul om det inte hette skola! haha.
Gick till skolan med jeans och långarmat idag, inte så nice precis .. Så fort jag kom hem var det att ta en dusch och sen byta till jeans shortsen från Vila och en jätteskön T-shirt från HM , skillndad ? Haha, det kändes faktiskt bra när jag tog på mig det i dag på morgonen, då var det mulet och kändes skönt med jeans. Men sen blev det ju varmt! hehe :) Så satt ute nyss och åt lite mat, makaroner och köttfärs, med massor av grillkrydda! älskar grillkrydda, någon mer som gör det? :)

Nehe, nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på TV och bara ta det lugnt! Hur planerar ni kvällen? (:
Puuss.

Bildbomb från Öland!

Hejjsan! Hoppas ni mår bra! Det gör jag !! :D Nyss var min bror med barn och fru här, var jätte längesen nu så det var kul! (:
Tänkte lägga upp lite bilder från Öland nu, hoppas ni inte blir arga över det! haha(; <3

ÖLAND 2010

Me in the water! hehe :)

Jag plaskar lite (; 



Kärlek i sand ..

Hmm.. Undra vem som kan ha gått här ..?

himmel ..

och mer himmel :)
  
Vatten med ringar (:

Nemen .. sånt är ju privat!? haha..piss    

Jag på en kamel, hon hette Nora :D <3 

Nora, Jag och han som ledde oss :) 

Nora leker linslus, jah .. :) hihi

Det var en grym vecka och jag längtar redan tillbaka! 

(Jag har tagit alla bilder själv med min Nikon D5000, utan dem jag själv är med på, dem har Moa www.moahs.blogg.se tagit (: )                                                            

Hemma!

Hejj alla glada läsare! :D
Som ni märkt har det inte varit någon bloggning på några dagar.. Det beror på att jag inte har varit hemma. Först var jag hos Maria och dem som bor där och hälsade på dem! Fottade två jättesöta ekorrar där, bilder på dem kommer sen! (;
Sen när jag hade kommit hem så åkte jag direkt till Öland med Moa, vi var på Öland från tisdagen till fredagen(idag) och det var sjukt kul! :D Vi hade bra väder alla dagar utan torsdagen då det var mulet men uppehåll, men annars var det jättefint väder, särsklit tisdagen var kanon då vi låg i vattnet i 4timmar! hehe. På torsdagen hände veckans höjdpunkt! Vi red på en kamel! Det var roligt!! Nora hette hon (: Bilder på när jag red kommer! (; Veckan har varit toppen och jag och Moa har haft jättekul! Härligt med sol också ju! (;
Aja, nu ska jag snart i väg och sälja godis på "Flisby amatörerna" får se hur det går, är inte så bra på vikt :s haha, mamma får nog hjälpa mig lite (; Har ni varit på "Flisby amatörerna" någon gång föresten? :) Brukar vara jätteroliga teatrar som amatörer spelar,hehe, ni fattar nästan på namnet att det är amatörer som spelar kanske? x) aja har ni inte varit där tycker jag att det är värt att åka dit! :D
Dit ska jag nu snart iallafall, men hoppas att ni också får en härlig kväll, puss&kram<3

Föresten, internettet funkar på datan nu, äntligen! Tjohoo, glad! :p

Ingen bloggning!

Hejjsan, förlåt för att jag inte bloggat på så länge, mitt fel! :s
Idag har släkten varit här och grattat både mig, pappa och mamma. Trevligt! :D Nu ska jag strax till Maria (hon har bott här några dagar i veckan sen vi var fem, så hon är som en syster för mig, älskar dig gumman!<3) så kan inte blogga mer nu!

Puss och kram! (:

Just det, det var ju det jag skulle säga! Det kommer inte bli någon bloggning på några dagar nu heller tyvär, ni får veta mer sen! (:

Runway Bride!

Tjenna! igår kollade jag på en av mina bästa filmer enligt mig, Runway Bride! I filmen spelar Julia Roberts (någon mer än jag som tycker hon är en otroligt duktig skådis?) och Richard Gere, de har även spelat ihop i filmen Pretty Woman, som jag tycker är ännu bättre, men Runway Bride är också fantastisk!
Så här står det på baksidan av filmen:
Succén är given! Richard Gere och Julia Roberts är tillsammans igen, för första gången sedan Pretty Woman i en ny härlig romantisk komendi! Även nu är det Garry Marshall som står för regin.
Ike Graham är en känd reporter på en tidning i New York, omtalad för sina cyniska artiklar om kvinnor. På stambaren får han en dag höra talas om Maggie, en ung kvinna känd för att ha övergett inte mindre än tre män vid altaret. Fascinerad av historien skriver Ike en artikel om Maggie. Tidningsartikeln får dock oanade konsekvenser. Ike själv reser till Maggies hemstad Hale i Maryland för att söka sanningen. När han dyker upp i Hale är datum redan bestämt för bröllop nummer fyra och hela staden håller andan...

Om ni inte har sett filmen så tycker jag verkligen att ni ska se den! Av mig får filmen 4 av 5 guldkorn! :D

himmel


Nikon D5000+Nikon 55-200mm

Grattis Pappa!

Hejjsan, idag fyller min pappa år! Grattis älskade gamla pappa!
Igår var jag ju i Eksjö som sagt och handlade födelsedagspresenter till pappa, han fick en T-shirt, en skjorta och en chokladkaka med trisslotter på! Han blev faktiskt glad för det, haha(; När vi var i Eksjö så köpte jag även en kofta, som jag förhoppningsvis får tid att visa nån dag!

Föresten, ungefär nu skulle min ena bror och hans fru med barn komma och gratta pappa, men pappa han har fått magsjuka! Stakarn, på hans födelsedag! ); 
Så ikväll blir det väll att ta det lugnt, spela spel blir det med, med mamma och min andra bror och hans sambo, som kom för ett tag sen och ska bo här ett tag.
Hoppas ni får en härlig kväll! (: Pussokram! <3

KOSSA

Usch, kolla! Kossan har tungan i näsan! :o

Mhm..gräs! (;

Dessa kalvar fotade jag när jag var hos mormor och morfar för ett tag sen, söta! (;
Nikon D5000+Nikon 55-200mm

MJAO!


Min katt Pipan, sweet! <3

with my mother

Tjena Tjohej! Nu ska jag snart åka iväg med mamma till stan en sväng och handla födelsedagspresent till min pappa som fyller år imon! Han har inte önskat sig nåt men vi tror vi vet vad vi ska köpa(;
Efter mamma och jag varit på stan en sväng så ska vi åka till morfar och hjälpa han lite, senare ikväll blir det också att åka till sjukhuset och hälsa på mormor(:

Hoppas ni får en kanon dag, pussokram (;

Bästa vännen!

Tjosan! Nu sitter jag hemma hos Mosan i trosan! hihi, Moa asså!
Vi ska sova över idag till imorgon, roligt! (; Vad vi ska hitta på under dagen vet jag inte riktigt än, men jag hoppas på nåt riktigt skojigt! Jag tog med mig kameran till henne för tänkte att vi kanske kunde fota, eller jag fota henne, men har inte frågat henne det än och jag kan inte göra det just nu heller för den delen, för hon äter(; hehe

Till Moa:
Vill bara att du ska veta att du är en otroligt bra vänn, kan säga vad som helst till dig och du finns alltid där för mig! Vi har gått igenom mycket ihop både roliga och mindre roliga saker, men vad som än händer så kommer jag alltid älska dig! Du är den kompis jag skrattar mest med och även den kompis jag kan komma gråtande till utan att känna mig dum, tack för att du finns syster, du är en ängel! Love you forever and ever! <3

Tacksam..

Hej! Vill bara säga att just nu är jag evigt tacksam för livet! Jag har vänner som bryr sig, en familj som älskar mig och sist men inte minst en mormor som klarade operationen bra! Tack gud! :)
Den 23 Augusti börjar skolan, suck...Men just nu skiter jag i det för nu vill jag leva och vara glad den sista tiden på sommarlovet. Och det tycker jag ni med ska göra; njuta av sommaren som är kvar, andas in glädjen och var tacksam över den!
Nu ska jag även ta tag i powerwalk:en och inte göra det en gång i veckan/ en gång varannan vecka, utan varannan dag, men jag behöver hjälp och det kommer jag få, peppning asså, för jag har en familj och kompisar som kommer göra det och jag hoppas att jag även kommer få peppning av er! För erkänn att man helst skulle vilja lägga sig i hängmattan med en glass och bara njuta istället för att träna?!
Nu kanske folk tänker att jag inte behöver tänka på träningen nu när sommarlovet börjar nå sitt slut, utan unnan mig istället, äta glass, lata mig och ta det lugnt. Men om jag skiter i att träna och unnar mig istället kommer jag inte må bra för det! Man ska göra det som känns bäst för en själv, vill du bara lata och unnan dig saker? Gör det för allt ivärlden! Men mår du inte bra av det, så tänk på vad du kan göra för att må bra! (:
Det viktigaste är att du gör det som känns bäst för dig, strunta i vad folk säger! Det är din åsikt som räknas!
Lev ditt liv! :D

Jump for life!


Nikon D5000+ Nikon 55-200mm

Green and Red.



Nikon D5000+ Nikon 55-200mm

Två bilder jag tog på Öland, nöjd faktiskt (; hehe

BAKA UTAN RECEPT ;D

Tjena hallå! :D
Idag har jag varit med Elin som ni kanske vet. Vi gjorde en jätterolig och verkligen spännande grej; vi bakade utan recept. Muffins blev det, som vi kallar "Coulers of the summer"(; 

Så här gör du om du vill baka utan recept:
1. Välj ut ett grundrecept, det kan vara t.ex. ett muffins recept som vi valde eller något annat recept som du tycker låter spännande.
2. Använd de flesta ingredienserna som finns i receptet, men tillsätt andra ingredienser, t.ex. jordgubbar eller strössel som vi bland annat tog, eller varför inte godis eller blåbär?, du kan även ersätta någon ingrediens i receptet mot en annan som du tror skulle funka lika bra.
3. Kom ihåg att skriva ner receptet om kakan blev god, så att du kan göra det någon annan gång!
Lycka till! :D

Så här blev muffinsarna:

Mhm... (;

FISKMÄNNISKA!

Hallojjsan!
Jag har ju glömt att berätta att jag var på Öland förra veckan :o Hehe, min bloggning är urdålig just nu! Men ska försöka att bättra mig..
Här kommer iallafall lite bilder från veckan, som faktiskt var jättehärlig! Var inte kanonväder dock, hade varit storm veckan innan så det var inte så varmt i vattnet (runt 15/16grader), men fiskmänniska som jag är låg ju i en då såklart, det var ju vågor och dem är inte till för att kolla på utan det är menningen att man ska ligga och guppa på dem :p haha, men trots lite regn hann jag nog bättra på brännan ändå, för vi fick mycket sol om man jämnför med regn! :D

 
Första dagen låg havet spegelblankt..

Ett fint "stentorn" (Vet någon vad de heter på riktigt? (: )

Flipp badar! :D

Sedan började det som sagt blåsa...(Ja, det är tång som är vid stranden;) )

Fin himmel, eller hur? (:

-Hörde jag fel? Eller skulle vi gå ut och gå?! ;)

Här var iallafall några av bilderna jag tog på Öland men långt ifrån alla! ;D

Är med den bästa!

Hejjsan! Internettet har inte kommit tillbaka än! Jag blir så arg, men som tur är så har vi ju pappas data som jag kan skriva på lite, haha..
Aja, just nu sittar jag här med en av mina bästa vänner, som jag även ska sova över med sen oxå;mysigt,mysigt, Elin heter hon btw!
Innan idag var vi och fikade i Vetlanda på fiket Ritz, men från början hade vi tänkt att vi skulle fika på ett gamalt, jättemysigt fik, eller jag har aldrig fikat där men Elin sa att det var mysigt, men det var stängt...35 minuter i bil för inget, haha, nej men det blev ju fika sen ändå så, caffe latte och bulle blev det, mhm! ;D
Nehe. nu ska jag och Elin hitta på nåt faktiskt, men vi hörs,
Puss&kram ;D

(förlåt för att det aldrig kommer upp några bilder, men nu har jag tyvär ingen att lägga upp för sitter ju vid pappas data, hehe :p)
RSS 2.0