nytt i outfit ,





Stickad tröja: Monki , Jeans: Bikbok , Jacka: Only , Väska: H&M , Pannband: Lindex Kängor: Nymans

Allt nytt utom jackan, eller ja, väskan har jag haft ett tag men inte visat (;
puss!

innan jag kände dig , under löven


Två fina låtar, med fina texter av Melissa Horn

Question

Har ju inte visat några bilder från Kina och det beror på att det är för många, vet inte vilka jag ska välja. 
Så därför är min fråga vad ni vill se från Kina? Vill ni se bilder från turistatraktioner (som kinesiska muren,förbjudna staden och himmelskafridens torg) , på all belysning i Shanghai, eller vill ni se bilder på maten, eller hur det såg ut runt omkring, hur hotellen såg ut, detaljer, med mera, med mera?
Blir inga bilder om ni inte svara för har ingen aning om vilka som är roligast att se, det är upp till er, pussar!



five things

(bild från förra hösten taget av Moa)

- Jag har världens cellskräck, hatar trånga utrymmen, som tunlar!
- Jag är bara 14år , men har redan "åldersnoja", känns hemskt att det bara är fyra år kvar tills jag är 18 år och myndig, var tog barndomen vägen liksom?!
- Min värsta mardröm är att jag ska bli levande begravd, vet att det är orimligt, men det är verkligen en skräck jag har!
- Jag är otroligt duktig på att skjuta upp saker, som att göra sig i ordning på helgen, eller som idag, ska ha fysikprov imorgon och ska bort klockan fyra, ändå sitter jag här?
- Jag älskar kortkort hår, tycker det är skit snyggt! Vet dock inte om jag skulle våga klippa så, men tankarna snurrar om det!





08:00

Ja, nu undrar ni förstås om jag är helt dum i huvudet som är uppe så här tdigt på en lördag? jag gick faktiskt upp till och med klockan 7, men anledningen är att jag ska till Bodaborg. Har aldrig varit där innan, men det ska säkert bli kul! Är det någon av er som varit där? I så fall , vad tyckte ni?
Ha en kanon dag, så hörs vi, puss!



friday !

Härligt med fredag asså! ska mest ta det lugnt idag eller jag måste plugga på fysik provet som är på måndag, menmen. Idag var det typ minusgrader när jag cyklade till skolan, eller det var 0grader när jag kom fram, trodde jag skulle frysa ihjäl när jag cyklade, känns inte alls länge sedan det var sommar ju? fast det är ju bara oktober, men det finns typ inga blad kvar på träden eller någonting och det har typ bara varit 3fina höst dagar, nej, vintern får vänta ett tag! Men höst får det gärna vara, stickade tröjor, vantar, mys framför film, tänta ljus med mera, med mera!
Ha en fin kväll om vi inte hörs sen, kramar!





höst solnedgång

hejhej, varit hos farmor en sväng idag efter skolan, mys! fick lite fika och så gjorde jag lite engelska, vilket jag snart ska fortsätta med. Det är väldigt mycket just nu, det är därför bloggen får ta lite stryk , förlåt för det!
Hade iallafall matte prov idag och jag tror det gick bra, kändes bra iallfall, men vi får väl se!(:
aja , ha en fin kväll, puss! 


Mer sån här vacker himmel i höst och helst inget regn, och jag är nöjd!


PONCHO

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid att ens starta datorn på flera dagar! Hoppas jag kan gottgöra er med lite bilder på ponchon som jag köpte för, ja ganska länge sedan med inte visat, haha! puss!
(ps . haha, ja, jag vet, men jag går inte i shortsen jämt,har bara blivit så på de senaste outfitsen, haha, förlåt!)



Poncho: H&M Linne underst: Gina Tricot Övre Linnet: Vero Moda Shorts(haha) : BikBok Skärp&Armband: Lindex Öronhänge: Vila

Tidsinställda ,

blev några sådana i helgen för var på Öland, men nu är jag hemma igen, fast är as trött idag, usch, tror jag somnar om jag lägger mig ner, därför är det nog inte värt att jag gör det, hah! Hur har ni det? Är det bra? (:
Ska läsa några inlägg på bloglovin, sen får vi se om jag orkar sitta här mer, kanske går och vilar en stund ändå, måste iallafall äta och sen är det någon läxa jag måste göra och så ska jag spela lite gitarr, men annars ska jag bara ta det lugnt, äta känns viktigast tycker jag, haha, får se hur det blir med det andra, läxan är ju inte tills imon så, men var lite att läsa så, just det, påtal om läsa så måste jag läsa ut en bok i svenska till onsdag nästa veck, kanske borde göra det, haha, oj blev ett långt inlägg om ingenting, men jaja, ha det bäst!
puss!



gul/röda löv, det är verkligen höst nu!

VIRKAT



Shorts: BikBok , T-shirt: Bikbok , Virkad väst: Mammas gamla , Halsband: Gina Tricot , Armband: Lindex , Strumpbyxor : ?

En till outfit från min frånvaro i bloggen (;
haha, alla outfits med mina shorts från bikbok typ, haha (; puss!

mu vid ruinen




Bilder från Öland som jag tog från bilen, (: 
pusspuss!

nytt armband



Köpte detta fina armband för 59.50 krLindex under den tid jag inte bloggade, fintfint tycker jag! :)
puss!
RSS 2.0