helgen som varit

 
Hej på er, här har det ekat tomt, tankarna på att blogga har inte kommit längre än till tankar pågrund av både det ena och det andra, tyvärr. Har även ont om bilder, men tog den ovan med mobilen lite snabbt när jag var ute och gick nyss; bättre än inget. Hamnade förövrigt mitt i ösregnet, det var mindre mysigt.
 
Annars då? Klarat av ett matteprov i veckan och helgen blev mer än välkomnad. Spenderade fredagen med Pelle och några andra hemma hos Felix och fick sen vakna upp bredvid min favorit på lördagen.
 
Lördagen sen bestod av långpromenad, för att sedan åka iväg och käka lite med några tjejer hemma hos Vickan, supermys. Blev ganska sent båda dagarna, så idag händer inget mer än att kolla lite på spanskan inför morgondagens prov och sen yoga ikväll - innan söndagsångesten gör sig påmind. Hoppas er helg varit bra /L. 
 

höstsjuka

Varit tyst här ett tag, blir lätt så med skolan och allt, tyvärr. De senaste dagarna har jag inte mått så bra dock eller gjort så mycket, då jag blivit sjuk igen, kasst imunförsvar. Var därför hemma idag, men känner mig som tur är piggare nu! 
Gjorde iallafall fattiga riddare med blåbär till frukost för första gången, var mumma. Kollade lite på tv och gick sedan ut o la mig lite i solen och vilade. Så varmt och skönt var det idag.
Men har verkligen blivt höst alltså, några träd står kala och andra är färgglada och fina, älskar höst, tycker den får sakta ner lite nu, så jag hinner njuta! 
 
RSS 2.0