Skugga
Nehe, nu ska jag ut i solen med cheesecake, kaffe och bara njuta, hugs!

American flagLinne: Bikbok , Svart linne: gina tricot , Shorts: Only , Armband: gammalt , Ring: H&M

Var hemma hos mormor och morfar idag och åt påskmat och hade det trevligt, kom hem vid åtta tiden och då kom sötingen Lichelle förbi och ska sova här tills imon, mysmys! Ska gå ut och sätta oss på altanen nu , för det är redigt gött väder ute (men mörkt, haha)! Gillas! 
Pusspuss! <3

awesome!

Hejhej, sitter här med sötaste Ewe (www.evelinaebba.devote.se) och tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg. Vi ska snart ut och fota lite, och sen kanske vi ska sova över, awesome! Vi hörs nog senare, för nu vet jag inte vad jag ska skriva mer,
puss och hej!

PÅSK DILLE

Good morning! 
Har fått dille på kokta ägg (?) Har aldrig varit förtjust i ägg, men nu helt plötsligt vill jag ha två varje morgon, kanske beror det på påsken, det hör ju till att äta ägg då ju. Jag vill ha mina ägg medel, de ska precis ha gott över från rinniga till fasta, eller vad man ska säga, haha, varför skriver jag om detta egentligen, jaja, så blev det nu! (;

Ska göra mig iordning nu snart och sedan möta upp mammsen på stan, eller hon slingar håret så ska dit och klippa lite på luggen, sen kanske vi strosar runt lite där nere med, mys! 
Hörs sen darlings! ♥


Kycklingar

Hejsan svejsan!
Har inte blivit så mycket tid till bloggen på sistone, men jag har verkligen inte haft någon inspiration!
Men nu är det påsklov (tjoho!) , så nu hoppas jag på lite mer bloggning! (: 

Dagen har jag tillbringat ute i det fina vårvädret, mest med en pensel i handen och fula målarkläder på dock, eller mest föresten, hela tiden! Har hjälpt pappa och mamma att måla plank (heter det så?) till carporten, inte så tråkigt som man kan tro faktiskt, jag blev rätt duktig där på slutet måste jag säga (;

Sen vid sju typ åkte vi till min bror och kollade på hanns kycklingar som de köpt, eller de köpte ägg som har kläckts nu, de var jättesöta! men jag fick inte kolla på dem så mycket, för mina syskonbarn ropade på mig hela tiden och ville att jag skulle leka, haha, men det var lika kul som vanligt att leka med de små gullegrisarna såklart! :)

hann iallfall ta några bilder på de söta små dunen, visst är de urgulliga?puss&kram!

SUNÅh vår! Satt ute på altanen idag och åt glass & plugga i solen, åh vad det var härligt, förutom det där med plugga, haha!  

puss!

Tårta

Jag, mamma, pappa och farmor grattade Maria i helgen, 14 år blev hon 1a april, grattis igen(: 
Jag och mamma gjorde en tårta till henne, som hon inte orkade äta efter maten, haha,  så hon tog med sig en bit(: Hoppas du tyckte den var god sen iallfall och att du blev nöjd med presenterna, jag tror hon blev det, verkade så, haha(: 

puss!


mamma gjorde själva tårtan och jag gjorde rosorna och det, blev rätt fin måste jag säga eller vad tycker ni? (;RSS 2.0