today I'm wearing

Tröja: H&M Kjol: H&M Strumpbyxor: ? Ringar: Cocoo.se och Kina

Fick en puss av älsklingen med! sötnos♥

30 augusti,

lägg den dagen på huvudet linnéa! usch har verkligen haft otursdag idag!
Allt började med att jag inte hittade min sportbh på morgonen, så jag kommer försent till moa som jag ska cykla med till idrotten som vi ska ha på morgonen och så kan jag inte knäppa väskan så måste ha en plastpåse över den när jag cyklar till idrotten eftersom det regnar och plaspåsen blåser bara bort hela tiden. Och sen när vi cyklar så skvätter det upp massa lera på mitt linne och på mina byxor och då säger jag till Moa att idag kommer det bli min otursdag, det känner jag på mig sa jag. Efter det märkte jag även att jag glömt min handduk, plus att vi måste gå runt sjön när det regnar och min hår blir blött och lockigt, blä! men dessa saker var ju ändå inte så farliga om man jämför med resten av dagen! Senare tappar jag min skåpsnyckel och på något konstigt sätt så glider den in under skåpen och går inte att få ut, men som tur va så fick jag en ny nyckel utan att betala för den eftersom det var en olyckshändelse. Sedan när jag ska cykla hem så duggar det bara lite vilket jag tyckte var väldigt skönt eftersom jag igår kom hem som en blöt katt, men sen när jag är nästan hemma så börjar det regna mer och mer, så när jag är nästan utanför mitt hus, var bara tvungen att cykla upp för en liten backe först, så trampar jag as mycket så jag ska komma hem fort och så tänker jag att om jag växlar ner så går det ännu fortare, och det gjorde det, cykeln fick för mycket fart och jag ramlar med cykeln, skadar mig inte så tänker skynda mig upp och cykla hem innan jag blir dyngsur, men då är hela cykelstyret förstört, så det går inte cykla så jag måste leda hem cykeln, eller rättaresagt släpa hem den och då blir jag jätteblöt ändå! Sen nu drack jag och mamma kaffe och jag tappar min kaffekopp och det kommer över hels soffbordet och på två ställen på våran hyfsat nya VITA matta! vilket inte blir något bra resultat!
Så jag är ganska glad över att dagen är över snart, så jag tänker gå och lägga mig extra tidigt idag, bara för att det ska bli en ny dag! usch, varför ska det finnas sånna här dagar?
Hoppas er dag har varit bättre! pussokram!

some of the clothes ,

haha, jag visar er några av kläderna från hm ändå! snällt av mig va?! (;
inte ponchon då, eftersom jag vill ha en annan färg, så får se om jag skickar tillbaka den eller om mammsen vill ha den (: hon passade mycket bättre i den färgen! jag visar inte pyamasbyxorna och den andra pyamasen dock, men pyamasbyxorna har ni ju sett lite av och den andra pyamasen ja .. den skiter ni i säger vi (;
Allt från hm då (:

ha en najs kväll , puss!

skicka tillbaka .

hejhej, fick en komentar om jag inte skulle visa vad jag beställt från hm och nej så blev det inte nu tyvär (skulle kanske sagt det innan) , för jag var inte riktigt nöjd med kläderna så de får bli tillbaka skickade, ska troligtvis behålla några av kläderna så dem kanske ni kan få se sen när de kläder jag byter ut kommer(:
hoppas det är okej om ni får vänta?

puss!

världens skönaste pyamasbyxor och te ,

sitter jag och myser med, dessa pyamasbyxor var en av grejaerna som jag fick hem från hm, älskar dem! de är perfekta att mysa i sånna här dagar, puss på dem och på er förstås!

regnigt .

Undra hur många dagar det kan regna i rad, idag har det inte varit uppehåll alls! Det är riktigt sådär ruggigt väder!
Så idag håller jag mig inne och sitter vid datan och myser till filmer, hoppas ni har bättre väder! pussar

fyllig mockasmoothie

Älskar verkligen olika sorters smoothies, så för någon dag sedan köpte jag boken här över "500 juicer & smoothies" (hittade den på ICA för 59:-) för att få lite mer förslag på vad jag kan göra mer än de jag brukar göra och jag gillade boken skarpt, där i fanns både recept på smoothies och juicer med bär och frukt, men också mer "efterrätts smoothies", samt milkshakes med mera, ja det fanns jättemycket, så igår testade jag denna "fylliga mockasmoothien". Den var jättegod, eller ja om ni gillar kaffe gillar ni denna! Åt en cocostosca till med, suppergott tillsammans! 
Hahaaha, fast jag följde inte receptet riktigt för jag tänkte att det lilla kaffe som skulle va i inte skulle smaka något, så jag tog mer än dubbelt så mycket som det skulle va och så fattade jag inte att det skulle vara pulverkaffe man skulle lösa upp, så jag fick ju typ sump i den och det blev jättekonstigt, men jag kunde iallafall dricka det översta av den, haha, så följ receptet och använd pulverkaffe eller kaffe som redan är kokat, fast då tror jag ni får ta lite mer än det står (:
Och just det om ni vill ha mer chokladsmak så kan ni lägga i en matsked hackad choklad och om ni vill ha ännu mer chokladsmak kan ni ta en matsked chokladsås i också, jag tog lite hackad choklad över smoothien i stället för att mixa i den! (:
och så kan ni ersätta mjölken med 4msk grädde om ni vill (: Dessa förslag jag skrev nu i slutet står också i boken, så ni behöver inte vara oroliga att jag har hittat på det, haha (;'
Säg till om ni vill ha receptet och inte ser vad det står där uppe på kortet jag tog på receptet ! 

haha, blev ett långt inlägg! Vill ni att jag ska fortsätta visa smoothies som jag gör ur boken?
puss

update: testade att göra den rätt idag och den blev suppergod! + att den blev mycket ljusare, så förvänta er inte att den blir så mörk som på min bild! (;

hm.com

Beställde kläder från hm för någon dag sedan, och idag kom mamma hem med denna påsen på lunchen, tjoho, visar senare vad som låg i den! (:

under täcket .

Gick ut för en stund sen för tyckte det såg ganska "sommarkvälls varmt" ut ute, men när jag kom ut så märkte jag att det inte var så jätteskönt så jag tog med mig en filt ut och satte mig under den med min Ipad, men det var för kallt med bara filt så jag gick och hämtade mitt täcke med, men frös ändå! Men jag satt där en stund för jag tänkte att jag vänjer mig nog och att det var väl kanske inte så farligt, men jag frös bara mer och mer så jag fick gå in , en "sommar"kväll i augusti, det är ju halt knäppt! Man ska inte behöva ha på sig täcke när man är ute i augusti! Och jag fryser fortfarande, så nu sitter jag här inne under täcket och försöker bli varm igen, haha, ja, så är det, men jag hoppas på att det blir varmt igen, det brukar ju bli det till skolan börjar, hah, men äh det är skönt om det är fint väder när skolan börjar också ju! :)

Ha en bra kväll, huggs!

kenya bilder blandat med kladdkaka och babbel ,

Jao , så har jag tillbringat förmiddagen/eftermiddagen, med bästaste Ida!
Det var en grymt god kladdkaka måste jag säga, Ida gör verkligen de godaste kladdkakorna jag vet, de blir sådär perfekt kladdiga! Och så var det ju sjukt roligt att få se lite bilder från när hon var i Kenya och att gå mellan snack om döden till att skratta så jag fick ont i magen, haha. ja dagen var helt enkelt awesome, tack för dagen Ida!

apelsin på engelska ,

Linne: Vero Moda  Orange Kofta: H&M Shorts: Bik Bok Ringar: Cocoo.se & copy market i Shanghai Kina
RSS 2.0