tjugofemte

 

Hej goingar. Hoppas ni haft en bra helg! Min har varit sådär, väldigt lugn...
Men kanske behövdes en sådan helg. Kom iallafall precis hem från min faster och igår var jag hos Felicia på kvällen med Moa och åt. Spelade lite basket på kvällen/natten sen med en annan också, riktigt kul faktiskt.
Nu ska gå ut o gå snart tror jag o sen blir det la lite oth eller nåt, puss på er!

ett slut o en början

 

Fick en kommentar häromdagen om att det var längesen jag bloggade o ja det håller jag med om, ledsen för det! Men om jag ska vara ärlig så har jag inte haft tiden. Har njutit av min sommar och måste säga att det blev en av de bästa somrarna i mitt liv. Lärt känna underbart goa människor. Varje dag & kväll/natt har blivit minnesvärda tack vare dem. Har haft sjukt roligt och minns inte när jag var så lycklig senast, all saknad och allt jobbigt har fyllts upp av annan glädje liksom. Nu är sommaren dock slut och jag tar steget till gymnasiet. Är inte alls sugen på skola och plugg, men jag får kämpa på och se tillbaka på alla fina sommarminnen som liksom lever vidare även i höst, vilket gör allt mycket lättare!

gbg & öland

 
 
Blev sjuk förra veckan, så blev tyvärr inget Öland då, men blev som tur var frisk till helgen sen, så på fredagen orkade jag mig ut för att träffa lite folk och på lördagen åkte jag och Moa till Liseberg. Stannade till söndagen och shoppade lite, riktigt bra helg blev det!  På måndagen åkte jag till Öland och kom hem igår kväll, så ja det är väl ungefär hur mina två senaste veckor sett ut än så länge, hoppas ni är friska & glada , pussar
RSS 2.0