Film mys

regnet öser ner, så nu gosar jag ner mig under täcket och kollar på Notting hill och senare kanske Kalenderflickorna,
Öser regnaet ner hos er också?

update: filmerna får vänta, nu sticker jag till brorsan en stund istället (:

i stugan

Var i farmors sommarstuga med Moa idag, var ganska mulet och inget bli brunare väder, men det var skönt i vattnet och vi hade kul, så vad gör det?!
Men jag hoppas att det kommer hinna bli lite soligare innan skolan för jag har inte blivit lika brun som jag brukar och det känns inte kul ): Men, men, that´s life! Jag får vara glad för att det inte regnat hela sommaren och jag har kunnat sova länge, bada och träffa trevliga människor, härligt! :)
bjuder på den sista bilden, osminkad och ofixad , snygga påsar under ögonen, ja ni fattar ,
jumpsuiten är iallafall från Bikbok (:

flower pic .

sol & bad ,

ja, så har jag tillbringat dagen, älskart! :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det film, ha en fin kväll, huggs!

Kina, Öland , läger och paj dator ...

... ja, det är därför jag inte har bloggat och av någon anledning funkar det inte att blogga från Ipaden (?)
Ah, nu är jag iallafall tillbaka och jag har haft det jättebra, Kina går verkligen inte likna med något annat, först var vi i Ningbo och kollade hur och var pappa jobbar när han är där, sen var det en som pappa också jobbar med som skulle skjutsa oss till Shanghai och då tog han även med oss på fotmassage och påvägen till Shanghai stannade vi även i staden Hangzhou och var vid en jättefin sjö, i Shanghai shoppade vi och såg på den underbart vackra belysningen på natten, hur vackert som helst! Efter två nätter i Shanghai flög vi till Beijing och gick på himmelska fridens torg, kinesiska muren, (och vad häftigt det var att gå på kinesiska muren asså, på en del ställen var det så brant så man fick klättra upp och hur man ser hur denna enorma mur bara fortsätter i horisonten och de har ju inte byggt muren runt bergen heller utan över, det går verkligen inte fatta att det är människor som byggt den!) och så gick vi i den förbjudna staden också, det var också en häftig upplevelse! Och maten och människorna och kulturen och allt annat, ja det går inte beskriva allt, det var en väldigt häftig upplevelse iallafall! :D
Resten jag gjort har också varit bra, men nu är det ganlsa skönt att vara hemma, borta bra, men hemma bäst! (:

Jag har inte fixat med alla bilder än, så ni får bara en liten titt på ett sött hus i Hangzhou, vid sjön där(:


Ha det fint, puss!
RSS 2.0