Allt ska bort ..

Tjosan! Idag ska allt i vardagsrummet och datarummet bort. Känns både bra och dåligt :)
Datorn ska vi flytta in i mitt rum :D , glad över det faktiskt :D haha

Vet inte vad jag ska skriva mer, puss o kram :)

surrr..

Foto: Jag 
Utrustning: Nikon D5000 + Nikkor AF-S DX 18-55mm/1:3.5 - 5.6 G

Dalarna

I somras var jag i Dalarna för första gången i mitt liv. Jag var där med mina älskade föräldrar, som jag faktiskt konstigt nog älskar mest i världen, haha :p
Att åka till Dalarna var verkligen en upplevelse, naturen och människorna , allt ! 
Vi åkte dit för att kolla på Rhapsody in Rock, men också för att uppleva naturen och självklart se dalahästen i Nusnäs. 
Vi hade även med oss Flipp (min hund för er som inte vet) därför var vi ju tvugna att bo på ett hotell där man kunde ha med sig hundar, vi gick in på internett och bokade ett, visste inte hur det såg ut där, utan bara att det låg ganska nära Dalhalla , där vi skulle kolla på Rhapsody in Rock, men gissa vad, det var ett kanon ställe, skit fin utsikt och natur och jättemysigt hotell! Vi hade det verkligen kanon bra! Här kommer lite bilder från Dalarna :D

Green hotell, jättemysigt! 

Vi hade rum nummer 1 :)

Fönstret var så stort att till och med Flipp fick plats! :D

Mamma och jag! <3

Vilken utsikt!

Dalhalla, rätt så häftigt va? Det är människor som går på vägen ner, om ni kan se dem (det är en röd pil där människorna går), fatta hur stort det var! :D

Här var då scenen, tog kort på alla artister med, men det var så många så lägger inte upp dem ;)

Jag i Nusnäs ! :)

Det var verkligen en upplevelse att åka dit, så vackert och så mycket Sverige! :D

Ingen dator borta än :)

Tjingeling! ;)
Kom hem från mormor nu och farmor som jag tittade in hos en sväng :) Det känns bra att ha hälsat på dem lite! :)
Tänkte bara säga att vi inte har flyttat datorn än, vet inte när det blir faktiskt , så nu passar jag på att blogga så mycket som möjligt haha! :D 

nehe, nu ska jag kolla om jag hittar några fina bilder på datorn som jag kan lägga upp, kramar

Renovera huset

Tjenna! 
Idag känns det som det är en ny dag med nya möjligheter. 

Hade tänkt att gå ut en sväng idag & gå och sen köra ett styrkepass. Men annars har jag inget planerat.
Blir nog att lägga ner lite fler saker i flyttkartonger och så ska vi flytta på datorn tror jag , så förvänta er ingen mer bloggning idag. Jag kanske har glömt att säga ordentligt att vi ska renovera hela huset? Vi ska riva väggar, bygga upp väggar, bygga uterum och göra om nästan allt.  Känns både roligt, men samtidigt lite jobbigt, har ju bott i detta huset hela mitt liv och pinsamt men sant så har det nästan sett ut lika dant under hela min uppväxt. Därför ska det bli kul med  förändringar! När vi bestämde att vi skulle bygga om så kändes det bara roligt och då trodde jag inte  att det skulle bli når jobbigt alls, men när de rev altanen som jag har varit på alla somrar i mitt liv både under dagarna och in på nätterna så förstod jag att det inte skulle bli så lätt. De rev ju mina minnen, hade jättemycket minnen från altanen med  mina vänner, min familj , min släkt och med mig själv mm. När man ser "saken" man har minnen ifrån är det lättare att komma ihåg dem, men när den inte finns längre så är det svårare. Jag började gråta då och det var bara början på allt. Men det kommer ju bli kul med, när det är klart! Då kommer det bli fint tror jag ! :D

Nu ska jag äta frukost, hoppas ni får en kanonis dag! :D
Pusss

dåliga dagar ..

Alla har sina dåliga dagar .. Gårdagen var hemsk! Trött, arg, irriterad och kände mig tjock och ful . 
Dagen idag var bättre, men nu känns det inte så bra igen. Sitter här och känner mig ensamast i världen, tårar som rinner, ångest över hur jag ser ut och mycket annat.
Allt händer på en gång, huset ska total renoveras, mycket i skolan och morföräldrar som är gamla och som inte mår så bra.
Jag vill kunna tycka om mig själv för den jag är, jag vill, jag vill, jag vill. Men det är inte så lätt. Hatar den här känslan över att känna sig tjock och ful .. 
Jag är besviken på mina vänner och jag är arg på mina föräldrar, men jag kan inte skylla på nån av dem, det är jag som är problemet , det är mig det är fel på .. 

Min pappa och mamma har alltid sagt att man ska kolla sig själv i spegeln och säga till sig själv jag är bra, jag kan och shit var jag är snygg, men en del dagar mår man bara piss och då är det så himla skönt att få gråta .. 

Förlåt för ett tråkigt inlägg som inte drog upp era munnar till ett smile, men det är så skönt att få skriva av sig .. 

Fredag idag!

Tjena godingar!
Fredag idag, tycker det är väldigt nice! För har varit en jobbig vecka med mycket plugg och för lite sömn! 
Ikväll ska jag på tonår en sväng, men blir inte så länge dock :)

Hoppas ni får en kanon fredag ! Pussar 

Föresten . Är det något som ni tycker skulle vara roligt om det fanns mer eller mindre av på min blogg? Skulle vara bra om jag fick lite förslag, så ska jag försöka göra mitt bästa! :D

Plugga ..

Tjenna! :)
Kom hem från skolan för en halvtimma sen ungefär, asså vid fyra. Är jättetrött och har ingen ork kvar .. Har bara lust att lägga mig i soffan och sätta på TV:n och bara chilla, men nu har jag ju tyvär 2 läxor tills i morgon som jag måste ta tag i.. hmm ..



Känns ju inte precis så här :


Haha, hoppas ni får en bra kväll!
Puss

Studiedag! :)

Tjosan! Idag har jag studiedag, härligt! :D
Har inga större planer inför dagen, utan blir nog att vara hemma, städa, göra läxor och lite sånt tråk! ;)
Kanske ska fota lite med, men det får vi se, har några små planer, men vi får somsagt se hur det blir :D

Nehe. Nu ska jag göra mig iordning klockan är ju snart två! Så blir det när man är hemma ;)
hörs senare under dagen , pusspuss

Femman!

Nu har det kommit en ny kategori, femman! Som ni kanske kan lista ut så betyder femman, fem saker du inte visste om mig! Kul tycker jag :D
Här kommer första femman! :D 


 -Jag hatar att stressa, särskilt på morgonen, därför brukar jag ofta bli väldigt arg när jag ska ta ut cykeln från garaget och sen cykla till skolan, för det är alltid någon cykel som är i vägen och i stället för att ta ut den cykeln som är i vägen, så försöker jag krångla ut min samtidigt som jag stressar. Inget bra resultat! ;)

-Jag älskar kött! det är nog det godaste som finns, särskilt när det är hemlagat och det är det alltid här hemma! :D

-Hatar paniken man får när man har satt sig på en almän toalett och märkar att toapappret är slut, EFTER sitt behov, usch!

-Härlig känsla när man tycker att man har satt på sig snygga kläder och är nöjd med sin outfit! :D

-Känner mig alltid lika duktig när jag har avklarat något jobbigt, t.ex. en friluftsdag där friidrott är temat (hatar idrott) , ett svårt prov eller bara orkat städa mitt rum eller plocka ur diskmaskinen ;)

i skogen !

Hejjsan, go glada människor! :)
Här kommer lite bilder från igår då jag var i skogen ! :)


Kärleken till att hoppa i vattenpölar försvinner aldrig ..

Somsagt, alla älskar vattenpölar, mindre eller större!

Sagolikt vackert .. nu fattas bara älvorna! 

...

JUMP!

Skogs outfiten :
Röd regnjack: Ingen aning, men den var behövlig!
Tröja: Gina Tricot
Lågnt linne: Gina tricot
Jeans: Vila
Röda stövlar: Granngården (roligt att de är märkta med mitt namn, Linnéa, asså jag har inte satt dit det, alla dem stövlar var märkta med namnet Linnéa :D )
 
Älskar att vara ute i skogen! Tystnaden, lugnet och att bara kunna vara, strunta i hur man ser ut, gå osminkad och med en lugg som blivit sne av duggregnet, härligt! Extra härligt om man har med sig trevligt sällskap som jag hade :D
(Nikon D5000 , 18-55mm )

Hos Moa

Hejj :)
Sitter hos Moa just nu :D Var på bio och kollade på filmen "I rymden finns inga känslor" innan. den var väldigt bra o rolig! Värd att se! :)

Hoppas ni har en bra kväll, puss

Skogen o Bio

Hej! Idag har jag varit i skogen med Moa, vi gick dit för att fota lite, eller jag, för Moa orkade inte fota idag, men tyvärr blev det inte så mycket fotande för jag och Moa hittade massa blåbär som vi plockade i stället :D Mums! Och ja, alla är inte övermogna (; men lite bilder blev det såklart, några av dem kommer upp i morgon hoppas jag! :D

I kväll. eller jah..om 50 min ungefär så ska jag och Moa på bio, mysigt! Filmen heter "I rymden finns inga känslor" verkar rolig tycker jag! :D Har någon av er sett den eller tänkt se den? ;)

Pussar

Cykla utan händer

Hejjsan! :) förlåt för urdålig bloggning! men har inte orkat, mycket plugg och för lite tid för annat!

För nån dag sen iallafall , tror det var i tisdags, så tränade jag på att cykla utan händer. Gick ju bra. Tills jag gjorde det i en sväng! uups. Ner i gatan blev det, och det var ju inte precis skönt, men dock så kände jag ingenting på en rätt lång stund för jag hade slått i så hårt i backen att jag tappat känseln, så det gjorde inte ont förren jag tvättat det. Men sen har det gjort ont kan jag lova! Tror det var i förgår då jag satt på TOA och plötsligt gör det JÄTTE ont i knäet och låter typ kluck. När jag kollar på knäet så är det en sten där som är halvvägs ute, så jag får pilla bort den, bläh! Stenen var ungefär lita stor som 1-2 riskorn!
Och idag så har jag varit hos skolsköterskan och fått hjälp med att pilla ut en till, usch!
Ah , så tråkig har min vecka varit ungefär, mycket oont och mycket plugg!

Men, men nu är det fredag!! Så himla gött! :D Så ikväll blir det chill i soffan och kolla på IDOL , många bra med i år! :) 
Hoppas ni får en mysig kväll, nu ska jag hoppa in i duschen och låta det varma vattnet värma mig efter att ha cyklat i regnet, usch vilket väder vi har asså! Hur är vädret där ni bor? 
Puss&kram .

Ekorrar






Bilderna är tagna med Nikon D5000 55-200mm

Hösten

Hej :) hoppas ni mår bra ! Jag mår sådär faktiskt, fryser jättemycket! Har bara lust att krypa ner under täcket eller ta på mig massa tjocka kläder! Buhhu .  Hoppas jag inte håller på att bli sjuk, igen. Utan att jag bara känner av hösten! Den är på väg nu verkligen, hösten asså. Löven börjar bli gula och det är kallt och regnigt! Usch för regn! Men något speciellt är det med hösten ändå, det är inte bara negativt. Det blir så mycket mysigare när hösten kommer, man kan tända ljus och ta på sig tjocka, mysiga tröjor utan att svettas ihjäl! Det är vackert med hösten med, med alla färgglada löv som susar i vinden!
Och höstkläder! Det gillar vi, eller hur? Åh, vad jag har lust att shoppa! Men jag ska försöka spara mig så mycket som möjligt till sista helgen i Oktober för du åker jag till Stockholm med "storrasyrran" Ida och hälsar på hennes storasyrra och min "storasyrra" (haha) Sara. Gahh . Längtar! Kommer bli grymt kul med mycket skratt och shopping ;) men lite måste jag ju shoppa innan dess för det är ju rätt långt kvar ändå.
Vad tycker ni om hösten föresten?

Nehe, nu ska jag faktiskt gå och börja på ett kort, fast jag igentligen bara vill krypa ner i soffan med något varmt i handen. Hoppas ni får en kanon kväll! Puss


Ett sommar minne ..

Blomma blad en miljad ..

Hann inte blogga igår som jag sa, så visar en av bilderna jag kollade på iförgår idag istället! :D

That´s nice

Jag kollade på lite bilder nyss som jag tagit och hittade några bilder som jag faktiskt är riktigt nöjd med! :D Bilderna är några av mina första tagna bilder med min Nikon D5000 ! :)
Tänkte ni kunde få se två av dem nu , så kan ni få se nån/några imorgon! :D 




Andra bilden tycker jag är bäst, men älskar oskärpan i bild ett :)
RSS 2.0