Smoothie

Godmorgon bloggen!
Äntligen fredag!! Blir en lugn sådan, ska mysa sönder med Moa och återuppliva gamla minnen,
nu ska jag till skolan om ett tag, puss!

grey day




Så här soligt och härligt var det för nån dag sen iskolan, hur härligt som helst! Idag var en dessto gråare dag, mysig ändå på nåt sätt, men lång, ska i egentligen sluta 15.20 denna dag, sen till gitarren till 15.30-15.50 sen dansen från  16-17.30 hur lång dag som helst och stressig! Meeen idag var sisa lektionen inställd och slutade en timme tidigare från träslöjden, alltså halv två, åååh vad skönt det var, så hann äta och sova lite hos farmor innan allt det andra (y) förövrigt är jag trött och förkyld, och det suger, men inte ni för ni är bäst, puss

bosse - bus



Promenad med Moas grannes hund Bosse för ett tag sen, goare, tjockare travhund får man allt leta efter ♥

STADSFEST



Sån himla go helg hade jag helgen som var, stadsfest för hela slanten! 
Kapten Röd, General Knas, Loreen, Uggla med flera, måste säga att de två första; Kapten Röd och General Knas var bäst och Uggla är jo go med såklart, Loreen tyckte jag levererade lite dåligt, kan ju bero på publiken med iförsig. Saknar som bara den iallfall och längtar till nästa år!!!
Bilderna på Loreen och Kapten Röd är tagna med min mobil, därav inte bästa bilderna, men vad gör det? bästa dagarna ändå ju. såklart, haha, pusss!


långhårig



Har blivit långhårig sen sist med, gillart! mupp bild, men så kan det va :)
Nu ska jag mysa en stund till med bloggar, musik och min kvällsmat, och kanske förbereda lite inlägg till er, sen ska jag nana tidigt! puss!

bättre sent än aldrig


Collegetröja: Gina Tricot Klänning: H&M Armband: Kina & glitter (tror jag) Skor: Converse

En outfit från Öland, sklle ju visat bilder därifrån, meeen så blev det ju inte såklart! Tänkte det skulle bli bättre nu när hösten kom och man sitter vid datorn lite mer, men än så länge har det inte blivit så tydligen...Har ganska mycket inspiration just nu annars, mycket jag tänkt blogga om oså, men hade helt och hållet glömt bort att man är så här trött när det börjar bli höst! Känner mig som en zombie som vill men inte kan typ. Har ändå inte riktigt dragit igång i skolan liksom, men tiden? vart tog den vägen, långa dagar och sen är man slut liksom!
Särskilt i kväll och idag, somnade med huvudet vilande i händerna på lektionen liksom och har inte nån som helst aning om vad han sa, heh, sen när jag kom hem åt jag bara sen la mig och typ sov lite igeeen och nu ligger jag nyduschad i sängen och ögonen svider liksom av sömn, men är väl "trevliga veckan" som är på g med, brukar ju bli såhär då, hoppas verkligen det, annars vet jag inte hur jag ska klara hösten och vintern, saknar redan sommaren liksom, och våren inte minst! Men vi ska nog klara detta med tror jag allt ;) och jag ska blogga bättre, blir att fota av lite outfits i helgen som jag haftdet senaste! (y)

ni är fina , puss!

från fastland till ö

Hej dudes!
Befinner mig just nu på Öland med mamma och pappa och bara har det gött!
Åkte hit i måndags och stannade då i Kalmar över dagen för mys på stan, med lite små shopping och glas på b&j , fina grejer!
Hörs när jag kommer hem & då kommer lite fler bilder upp, puss!

lurad?

hej hej hemskt mycket hej
 
Har inget gips längre, vilket är super duper :D
Meeeen, kan väll säga att jag är ganska irrierad på sjukvården!
Fick ju gipset samma dag som olyckan skedde, för de röntgade handleden och läkaren sa att det var en spricka i benet, inget som alls var kul då jag skulle ha det i 4v och hoppas på att det efter en vecka fortfarande låg rätt då det annars blivit operation. Men ja, så var det helt enkelt.
Klarade av veckan ganska bra ändå, meeeen det var jättejobbigt... duscha med en inplastad arm och behöva få hjälp med håret, borsta tänderna var sjukt svårt, äta osv osv. Allt blir svårt med bara en arm som dessutom är den man inte brukar använda.
Efter en vecka åkte jag då till kontrollen och hoppades på att det inte skulle bli opertation. Vad får jag reda på? Jo att handleden aldrig varit bruten och att de vetat det enda sedan dagen efter jag fick gipset. Blev såklart jätteglad, men sen efteråt så tänkte jag på det att de inte hört av sig tidigare. Visst de ville röntga en gång till, men då kunde jag väll fått en tidigare tid än efter en vecka, dessutom var jag och röntgade axeln dagen efter olycka. 
Så himla kul är det verkligen inte att ha gips och det tycker jag sjukvården borde förstå, hade de hört av sig tidigare hade jag sluppit denna jobbiga veckan och dessutom varit i Mallorca nu...
Är självklart jätteglad över att det inte var brutet, meeeeen de kunde hört av sig tidigare! Men nu kan jag ju leva livet sista veckan på sommarlovet vilket jag inte var berädd på (y)

puss

GRATTIS PAPPA

rain

Regnar mest hela tiden tycker jag... kallas svensk sommar tydligen.

 

Försöker göra det bästa av det, så som att igår åka och shoppa lite med Moa, blev en hel del faktiskt, men lite svårt att visa tyvärr då min arm är som den är, hehe, go dag iaf! :)

Moa nanade här och sen på kvällen kom Ida och grattade lite i efterskott, mys!

 

Ha det bra mina favoriter! Puss

 

barnkalas

Varit på kalas för lilla syskonbarnet Moa som fyller tre år idag :)

Paket öppnande, fika på altanen, bus och fiskedamm, ja så där som det ska vara när man fyller tre helt enkelt! Riktigt mysigt!

 

Bjussar på denna bild på dagens, med stökigt rum i bakgrunden och lagom stort huvud och arm (y)
Shorts/Linne - gina tricot  Armband - glitter, kina och handgjort Halsband (ej bild) - kyssjohanna.se

Så kan det gå


Råkat ut för en liten olycka, cyklade in i Moa, då hon svängde och jag fortsatte rakt fram, heh.
Trodde det skulle bli ännu värre än det här först, kom två ambulanser, då de trodde jag skadat nacke/rygg, för mina fingrar och fot domnade bort, och kunde först liksom inte röra min kropp.
Kom in på akuten där massa kirurg läkare osv. fanns på plats och började känna kolla osv. De klippte sönder mina kläder för att de inte fick röra mig oså, visade sig som tur var att det inte var någon skada, så jag kom hem samma kväll med sjukhusrock och gips runt min brutna handled.
Jobbigt att inte kunna använda högerarmen på 4v, men detta var det bästa som kunde hända, kunde blivit så mkt värre, tacksam!
Iallafall kan jag säga att min redan dåliga bloggning inte precis kmr bli bättre, sorry for that!
Peace and love!

 

RSS 2.0