yesterday

Idag är det tisdag och tredje dagen i rad som himmeln är täckt av moln, men igår vägdes ju dock regnet upp med lite födelsedagsfirande. 
 
Blev en dag över mina förväntningar, som innehöll frukost på sängen och presenter av mor och far, följt av satc mys till tolv, då jag lunchade Coco Thai med mina päron och kära vän Moa på stan, lite tårta på eftermiddagen såklart och sen middag med Ida och co. Trevlig, lugn, mys-födelsedag, som jag är mer än nöjd med!
 
 
 

ett bra tag sen?

Ja det va det; alldeles för länge sedan jag bloggade. Har hunnit med både varma och kalla dagar, två Ölandstrippar, midsommarfirande, solande o bad i hav, sjö och badtunna, basketspelande, två av fyra veckors sommarjobb, mys med vänner, familj, pojkvän och allt där emellan. O hitills har sommarlovet varit mycket bra, och ännu bättre ska det bli under fem förhoppningsvis soliga veckor! 
 
Förövrigt så har jag idag haft släkt på besök som firat min födelsedag i förskott, imorgon fyller jag nämligen den onödiga åldern mellan sexton och arton, ja fy sjutton , ha-ha  .. 
 
RSS 2.0