liseberg

Har tillbringat helgen hos Pelles kusiner med honom och hans familj och på lördagen blev det för andra gången i år en tripp till Liseberg.
 
Vi räknade såklart med ösregn, men slapp undan med endast lite dugg vid tio tiden, så även vädret var bra.
 
 
Liksom allt annat, supermysigt och roligt såklart! Åkte det ena efter det andra, skrattade och skrek, gick gasten för första gången, liksom debut på parisehjulet, väldigt fint och mysigt med utsikten över ett upplyst Göteborg faktiskt, hihi. 
 
 
Men helix toppar såklart det mesta, lätt en ny favorit! 
 
 
Dagen efter grattade vi hans kusin lite innan vi åkte tillbaka hem.
Blev en mycket bra helg, mycket pågrund av min underbara pojkvän såklart, hoppas eran var lika bra! xo

min helg

 
Så här såg jag ut i fredags, då jag endast spenderade ca 2h i skolan, innan det väntades lunch med Moa på stan. Därefter stack jag och hämtade lite kläder på teatern.
 
Fick nämligen i uppdrag i torsdags att sätta ihop något litet till en "festival" i närhetet, det skulle vara barnshow och hade krisat sig, så jag fick samla ihop några jag jobbat med i sommar och så övade vi under kvällen till en bit av Askungen. 
 
 
Sen blev det lördag, körde teatern som gick bra, åkte hem en sväng för att komma tillbaka och kolla på Syster Sol.
 
Strömmen fungerade inte, mixerbordet brann upp, men trots detta stannade de 2h och körde inför en publik som minskat till ca 20pers. Var så synd att det blev som det blev, men gick därifrån med ett leende och inte besviken, kärlek. 
 
Åkte hem till Pelle och sov sen och resten av denna dagen har jag inte gjort ett dugg. Bra helg, mycket bra. Hoppas eran va det med! 

Vardags kämp

 
Märker det går sådär att hålla mitt bloggande vid liv, men det är som vanligt med mig med andra ord, alltid lite svårt med tålamodet haha. Dock så tycker jag att hela bloggvärlden börjat dala sakta med säkert nedåt, trenden har lagt sig så att säga.
 
Förövrigt så drog skolan i gång igår. Aldrig varit mindre taggad efter ett lov än nu, men är bara att bita ihop. Ska bli kul med lite nya ämnen i år iallafall, samhäll förra året var ju som nian på nytt liksom, usch usch.
 
Idag gick jag till fyra, frös hela dagen (för plötsligt blev det höst?!) och just nu anstränger jag mig till det yttersta för att inte kasta datorn i väggen; har en lös tangent och den gör mig galen alltså!!! Haha big problems ... 
 
Hursom, ett ändå ganska bra sommarlov avslutar jag med fyra bilder, hörs förhoppningsvis snart, pussar!
RSS 2.0