paint the world




Hejsan!
Kom hem vid 12 idag ungefär, hade friluftsdag, så vi samlades vid skolan vid 9 och gick till ett ställe och sen hem efter em stund, altså så att jag kom hem till kl.12, haha :p (hoppas ni fattar) väldigt skönt iallafall!
Särskilt nu när jag har så mycket plugg, har tre prov denna veckan :/ aja, det går bra får vi hoppas ... 

Annars då? Jo, jag hoppas att detta underbara vårväder håller i sig och färgar världen lite, hahahhaha skämtosido, nej men längtar efter sol och att det inte är så grått över allt, vinter är inte min favorit årstid om man säger så! (: Hur är vädret hos er? lika underbart? 

Puss!

stars and stripes



Sådär finfula, I like!
Gina tricot : 39:- typ

orange och stickat




Inga vidare bilder idag heller, men bättre än igår! 
Gillar kläderna, behövde vekligen basplagg! - 
Linne - Monki 220:-
Kofta - H&M 199:- 

(Strumporna visas senare, när jag har dem på mig ! )

ang. vad jag shoppade igår!

Glömde ta kort på kläderna när det var ljust , så nu ligger valet mellan att lägga upp as kass bilder, eller vänta och lägga upp någolunda bilder imon i stället , då jag fotat kläderna när det är ljust, min val blir enkelt .. Jag väntar! Så har inte glömt det, men känns sådär att lägga upp bilder som inte gör plaggen rättvisa!  
Puss!

BRUNCH




Mammsen var ledig idag , så vi lyxade till det lite och gjorde brunch tills pappa kom hem, mumma!
Tog dock inga bra bilder eftersom min mage var hungrig som en varg, men kan säga såhär :
Amerikanska pannkakor med hallon,blåbär, ,sirap,glass (och sylt) + 
Toast (tomater där brevid) + Egengjorda potatisbullar och korv + Fruktsallad - kiwi, apelsin, hallon + Juice (2olika) /mjölk/kaffe/vatten + Smoothie = GOD BRUNCH !
(hoppas jag fick med allt!)

de traditionella ,

japp, tänkte visa lite bilder från dagen då jag och Moa varit och shoppat lite och som vanligt ätit så Jensen's, haha! Hittade två plagg och strumpor, haha, tänkte visa det imon(:
Ha en fortsatt trevlig kväll, pussar!

De traditionella "dag på stan" bilderna, haha, man måste ju dokumentera för att minnas, eller?

Fika på stan

Sitter på fik med Moa, riktigt mysigt!
Vi pratade med en väldigt trevlig gubbe också, så söt var han, och rolig(:
Nu ska vi ta en liten runda på stan, hoppas vi hittar något fint(; sen ska vi hem och mysa, haha.
Hörs senare, puss !

 

glad alla ♥-dag




Gjorde sånna här fina semlor dagen till ära,
denna bild är dock från arkivet, men de såg i princip lika dana ut :) 

Vill även ge er lite extra kärlek till er underbara läsare en dag som denna ! Ni gör det hundra ggr roligare för mig, tack för att ni finns! ♥

Hos bror ,

Är fortfarande hos min bror, skit mysigt, men imorgon åker vi hem :(
Sitter vid datorn en sväng nu och läser lite bloggar, har inga vidare bilder, så visar en suuuper seriös bild på mig och min underbara vän Evelina , bild från förra eller förrförra helgen typ, haha! Pussar!

lovligt sött !

Har äntligen fått sportlov,
har varit en otroligt jobbig vecka, varit skit mycket i skolan, för som vanligt trycker de ihop allt på sista veckan innan ett lov, har knappt öppnat datorn, det närmaste jag varit en sådan är mobilen typ förutom att kollat på lite program på datorn. Men nu är det somsagt lov och det är SÅ skönt, blir ju faktiskt extra skönt när man haft mycket att göra innan! :)

Fårse lite vad jag gör på lovet, imorgon tar jag iallafall tåget ner till min bror och får se hur det blir med bloggningen, men annars bloggar jag när jag kommer hem på onsdag eller något, men kan säkert slänga in några inlägg när jag är där, iallafall från mobilen! Ha ett toppen lov, ni som har det! puss !





Cheesecake cupcakes med hallon inne i dem, som jag gjorde med Evelina förra helgen, de var så otroligt goda!

SV PAPRIKA

Så lyder förkortningen på det jag pluggar, ordklasserna, inget roligt alls, är ledsen att jag måste smitta bloggen med sånt här skit! Men hinner inte sätta mig vid datan nu, så får istället beskriva min underbara dag med ett jättehärligt ord PLUGG , bäst att fortsätta , puss!
(ETT AS STORT TACK till min kanon vän som gjorde det lite roligt på bloggen i inlägget nedan, tack hjärtat, älskar dig!)


 

 

RSS 2.0