Happy Easter

långfredagen

I dag var jag hos min moster, visade blek mage i min nya tröja från Gina och frös ihjäl när jag hjälpte kusinbarnen hitta ägg i trädgården, de fick godis o jag fick kramar. 
Bloggen har förövrigt varit rysligt tom, men nu har jag lov och det känns oerhört skönt, eftersom skolan tar död på mig.
Just nu är jag trött och tänker därför dra mig mot sängen, det var det de, puss & sov gott!

on my way

Solen skiner och i öronen spelas Håkan på full volym, vägarna delas upp i fler filer och på skyltarna står det Stockholm med stora bokstäver. Blir nog en bra helg minsann!

-

 
Idag slutade jag halv elva och firade att denna mördarveckan är över, med amerikanska och Moa! Pannkaksfredagar är bra fredagar! Nu väntar en välförtjänt vecka med mys och shopping i storstaden, livet känns plötsligt mycket bättre ^^ 

mars 2012 vs 2013



Lite bilder som jag hitta i min mobil från Mars förra året, ja den längst ner till höger fick vara med enbart för den är tagen för exakt ett år sedan och pga att den gav mig dagens skratt haha, asså håret?!
Anyway förra året satt vi ute i solen och åt glass och klockan sju på kvällen räckte det att ha endast kofta på sig? Nu - snö och ISkallt, hur kan det vara så stor skillnad? Längtar efter sol och värme nu alltså och barmark, åh vad härligt! Våren får skynda på nu faktiskt, fast i försig vill jag inte ha sommar i Mars och regn hela Juli som det var förra året så kanske bra såhär ändå, vem vet ;)

Har varit tomt här ett tag, ska bättras, puss!

onsdagen den trettonde

 
Ben&Jerry's och OC blir dagens belöning för att ha klarat av matteprov och ännu en dag med förkyldning, hade varit skönt att vara frisk nu kan jag säga, menmen sånt är livet! Hoppas ni haft en bra dag, puss!

skoltröja

 
 
Fick våra skoltröjor (klasströjor?) idag. Måste säga att jag tycker att den är riktigt snygg för att vara en skoltröja/klasströja/whatever, allt pga av tycket  som en kille i min klass ritade, grymt duktig! Förövrigt är modellen på tröjan riktigt ful, men vad gör det liksom? Det är ju  inte så att man går runt i den 24/7, är ju mer en rolig grej liksom, haha, jaja så här ser den ut iallafall ^^ puss!
 

hål & sol

 
Har hål i en och en halv timme, så åkte hem och åt, skönt att komma hem lite! :')
Är förövrigt goaste vädret idag, åh underbara sol!  

tionde mars

Halsen värker och ögonen svider; drömmer mig bort till varmare väder, bara ben och sol, svalkade vatten och glassar, brun hud och bikini. 
Inser att det är ett tag kvar och att jag får nöja mig med varma tröjor, blek hud, värmande vatten och snarare äckliga halstabletter än goda glassar ett tag till .. Men den som väntar på nåt gott, eller hur var det?
Dessutom blir det en Stockholms resa med Ida om dos de semanas och det gör mitt humör aningen bättre, pussar!

inte på topp

 
Hejhej, var ute och gick för någon timme sen och trodde seriöst jag skulle dö! Hur kallt som helst och då gick jag ändå fort, men fryser fortfarande liksom, sjukt! Vill ha värme nu nu nu och inte en snöflinga till! Fy
 
Har förövrigt pluggat lite till matteprovet idag och känt mig allmänt hängig, har ont i bihålorna och halsen, tror jag kommer bli sjuk snart alltså, bläää!
Hoppas ni mår bättre, puss! 

förnuft eller känsla?


 
Spenderar lördagstid med att läsa Du&Du&Du som ska vara utläst till på måndag, lyssnar på musik, kollar på O.C. och har det almänt mysigt i min ensamhet, underbara helger ♥

fredags lunch

 
 
Riktigt nyttig och fin fredagslunch eller vad säger ni? haha äh, you only live once! Medan andra kör bananpannkaka osv, kör vi dessa med choklad och gotti gott på, kan det bli bättre eller? ^^ hihi
 
Ska dra mig utåt snart och möta upp Moa, hoppas ni får en fin fredag! pusssar

sjunde mars

från tumblr's och weheartit

Denna dag på veckan är den längsta dagen av alla sju, dansar direkt efter skolan och brukar helst bara vilja spy när jag tänker på att jag måste dit och inte kommer hem förrän halv sex. Under tiden och efterråt är det däremot toppen, förutom när man som idag blir utelåst när man var det senast igår... 
Det bästa med torsdagar är dock att man kan säga att "imon är det fredag", hur underbart är inte det på en skala? Eller bilderna ovan, finare får man väl leta efter och våren är på G och det är väl underbart om nåt liksom? 
Puss och hej leverpastej!

sedan sist

 
Förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp med att lära mig låtsas slåss, umgås med finingar så som Evelina igår och Moa idag, njuta av daganes studiedag genom att gå upp och ner för stans jobbigaste backe 2ggr för att köpa sallad på ICA och  för att fika på stan, sovit länge har jag dessutom och blivit utelåst i över en halv timme i kylan och nu ligger jag nyduschad i sängen och skypar med Moa, hoppas ni haft en bra dag,
Puss på er!

you're my sunshine


Varit och kollat på var morfar ska begravas och så idag, tungt, men ännu värre att vara i huset, usch känns hemskt att veta att han aldrig kommer vara där igen

Tur att solen skiner idag iallafall, för solig söndag = bra söndag. 
Söndagsångesten blir direkt som bortblåst, snälla vår&sommar skynda på lite känner jag asså! Puss goa!

brunch



Lördags brunch idag i form av bröd med massa pålägg och grönsaker, ägg, räkor, yoghurt med frön, hallon, vindruvor osv, frukter, granatäppel juice, mjölk och kaffe osv osv. himla gott!

Blir en lugn lördag, ska ut och gå en sväng senare tänker jag, men annars bara ta det lugnt :')
Nu blir det kaffe igen, puss på er!
 
 

1 Mars

 
Hej bloggen, hej fredag, hej barmark, hej sol, åh hej vårkänslooor! 
Slutade somvanligt 11.30 idag och gick och åt med Moa, väntar på Lichelle nu som ska komma hit en sväng, livet känns helt okej asså!!
Ha en fin fredag, puss på er!
RSS 2.0