ledighet

 
NU äntligen är det lov, så fruktansvärt oerhört skönt!! Är ganska trött för tillfället då jag inte sov så bra natten som var, förövrigt sätter jag ihop en lista på spotify som ska användas under morgondagens springtur. I veckan va det en dimmig sådan som ni ser på bilden och regnade lite, var skönt, men imon hoppas jag på solsken! 
 

tisdags fint

 
Idag är det tisdag och jag hade sovmorgon till kvart i ett, så hann med både en springtur i regn och några amerikanska pannkakor, när jag kom hem kollade jag på Girls osen åkte jag och simma med mamma. Mer intressant än så var inte dagen, eller några andra dagar heller för den delen.
 
Bilderna ovan får mig att glömma allt som känns tugnt, får mig att längta efter sommar, varma nätter och kyssar, får mig att drömma om tatuerad kropp och solbränd hy och på något sätt lyckas tankarna även glida iväg till Göteborg och drömmen om o få bo där i en egen liten lägenhet med färgglada pinnstolar i ett vitt kök. Drömmar är bättre än verklighet helt enkelt, alltid.

sjunde i fjärde

 
Har bortsett från att vara i skolan inte rört mig en centimeter idag, utan endast roat mig med Girls och det har varit så sjukt skönt och nära på overklig känsla. Att slippa plugga får mig att må tusenmiljoner gånger bättre, haha. 
 
Helgen var också bra, var på en helt okej fest på fredagen och somnade och vaknade sedan bredvid min favorit, var ensam hemma både lördag och söndag kväll, vilket är lika skönt varje gång, höhö.. gjorde inget annat förutom gå ut och gå och läsa Det handlar om dig under lördagen o på söndagen kom Pelle igen. Det var brabrabra dygn

 
"Och den dagen insåg hon. När hon scrollade genom instagram feeden insåg hon det. Hon kommer aldrig bli den hon vill vara. Att de med vackra drag o snygga kroppar, de som har en glipa mellan låren, snygg profil och ögon som gnistrar, de som har något som sticker ut, en personlighet, en gnista, ett engagemang, de som springer en mil eller tar vackra bilder, de är inte hon. Önskar, drömmer, hoppas och försöker, men misslyckas, faller och når aldrig upp till det hon vill vara. Det inser hon. Hon inser att hon aldrig kommer bli som dem, för hon är inte född i deras kroppar med deras själ. Hon har en egen, en med breda höfter o grova ben, en med ett runt ansikte o gråa ögon, en i mängden, en Svensson, blek. Hon är som en eld som slocknat, eller kanske har den aldrig tänts, en eld utan gnista, en eld utan virke. Det inser hon. Hon är hon. Och det skär som knivar i hennes inre, skär ut allt det hon en gång drömde och lämnar ett hål. Ett stort hål av tomhet och det smärtar. Det smärtar att veta att hon ska leva ett liv där hon inte är någon annan än henne själv."

frulle och annat vardagligt

 
En felskuren grapefrukt och fil som när jag blandade den blev mer blå än vit, då nötter, torkad frukt, lite banan, kanel och kokos, gömde blåbären dessförinnan. Älskade frukost, bästa målet på dagen!! 
 
 
Är inte heller idag helt pigg, men vad det än är som spökar i kroppen så vägrar det visst bryta ut. Men jag slutade halv tolv idag, vilket var himla skönt! Sedan dess har jag sovit bort någon timme  och ska nu försöka skriva det där talet...
 
 
RSS 2.0