tjugonionde juni

 
Förlåt för att min bloggning är rätt så usel, är på Öland och har inte satt på datorn förrän nu (sjukt skönt) och jag gillar inte monilbloggning ... Hur som helst är allt super, Ida var här vid midsommar, sen efter kom några tjejer hit, så allt har varit jättebra och att solen skiner typ varje dag gör ju nt det hela sämre! 
 Har typ inga bilder på datorn men bjussar på två från avslutningsfesten med nian som jag lova, med min (föredetta) konstiga, goa klass på bilden..
Hoppas allt är bra, så hörs vi mer när jag kommer hem, pusspusssss
 

så drick min vän, drick sol o doft

 

Hoppas ni hade en bra midsommar igår!! Jag är på Öland, så spenderade den på camping med bästa Ida osv, riktigt bra dag o kväll med sol för en gångs skull, riktigt braa, idag är det dock sämre, men så är det! Pusssss på er!

 
 

tre allt för snabba år

~ bilder från skolavslutningen (syns kanske ioförsig, hahaha)
 
 De sista veckorna och dagarna i skolan har varit så sjukt roliga, mycket skratt och go stämning, rolig resa till sthlm, mysig avslutningsfest (kommer några bilder i veckan) och mysig o rolig sista dag med klasssen osv. Men ja 
nu är det slut... 

Har gått klart mina tre sista år i grundskolan och det känns så oerhöört skönt, men samtidigt konstigt och ja, sorgligt! Jag kommer verkligen sakna nian - stämningen, vanor som har blivit till, skratt, minnen, stunder och framför allt vissa männsikor! Känns så konstigt att man aldrig kommer behöva gå till den hemska, jobbiga skol-byggnaden, fylld med goa människor som gjort att man stått ut om dagarna liksom. Så ja tack till alla er för denna tiden, utan er hade den varit mer än pain! pussss o massa kärlek till er♥

femte juni

 
Dagens klädval i form av det nya linnet från Weekday, gillar det skarpt!
 


Är förövrigt sjukt trött och måste trots ledighet gå upp tidigt imorgon. Det ska dansas på vårt land Sveriges dag och det ska inte dansas till annat än Astrid Lindgren. Är det national dag så är det liksom - låten suger men jag är glad ändå liksom, hejsvejs pusspuss! 

noodles

 
Kom precis in från en pw runt sjön, har duschat och ska gå och lägga mig nu snart. Har annars spenderat dagen med Moa i solen, testat Daim glassen med jordgubb och haft det almänt gött på hennes altan :')

Skorna ovan är föressten gudomliga typ ju, hur gärna skulle man inte vilja ha dem? Åh kärlek.

EGO

 
Såg precis denna film, bra söndags mys sådär! Får väl 3 av 5 ungefär, lite mer kanske 3 1/2 hahah, men se den! Det är den defenitivt värd! :')
 

STHLM


Detta linne från Weekday, en helt vanlig svart långarmad + öronghängen från Bikbok, var det enda som hängde med mig hem från Sthlm.. Vad hände där liksom? Men vi hade lite för lite egentid tycker jag, behöver alltid tänka länge osv, så mkt jag ångra att jag inte köpte.. 

Hursomhelst så var det förvövrigt jättebra! Hade verkligen skit kul, mest pga av människorna som var med då, museumet och teatern var ju liksom inte det roliga.. hhaha. Känns ganska sorgligt att resan är över faktiskt, nu är det liksom bara sju skoldagar kvar med alla goa, underbart skönt med sommarlov, men sen kommer man ju liksom sakna grejer med nian, människor osv...

söndags viljor

Aaaa
 
 
RSS 2.0