äntligen

 
Hallu! Inspirationen är verkligen inte på topp, men humöret är det kan jag säga! Fredag imon, har längtat sen måndag morgon och änligen assååå!
Drar till jkpg med Mosis imon och så får vi se vad som händer, taggad som fan iaf! Sen att snön smälter och termometern visar plusgrader gör det hela inte sämre, inte för min del iaf, hahah^^ 
pusss bästa ni!

under några dagar

 
Hej guys! Blev visst inga bilder här i söndags, inte måndags eller tisdags heller för den delen, träffade nämligen Moa och Ida de dagarna. Men ja här är jag iallafall, hyffsat levandes antar jag.

Bilderna hos bror blev förövrigt inte så bra, så blir en bild från mobilen i bilen istället, hade iallafall väldigt trevligt, firade lite minijul sådär i efterhand med på det hela. Gott fika osv med, toppen ju!

Idag då... jo var en ganska bra dag! Till eftermiddagen iallafall, fick värsta magknipen då så gick hem och la mig och sov två o en halv timme typ och vaknade och mådde bättre. Har ingen aning om varför jag fick så ont?! Liksom vred sig i hela magen och krampa typ, hemskt! Aja, nu ska vi inte klaga för mycket här, mår ju bra nu så! Puss på er!

till bror

 
Gokväll goingar! Haft en bra fredag? Min har varit sådär asså, haft massa nödvändiga tråkiga grejer att göra, då jag åker ner till bror imon för att gratta hans fru, så är borta i helgen oså, men blir kommer bli mys! :') Saknar dem!

Var ute och gick en snabbis med Flipp och mamma nyss o tänker gå och lägga mig nu snart, eftersom jag ska upp runt sex imon , får se hur det går, haha, tar med mig kameran iallafall, så får ni kanske lite bilder på söndagen sen ^^ puss på er!

details of my room

 
Lite detaljer från mitt rum sådär. Gosse stolen, hornet med ljusslingan, den egenfixade tavlan oså "ljuskronan" såklart :') Även denna ↓ hylla pryder min vägg, är pappa som gjort den och jag älskar den! Favoriten lätt!

winter days

 
Sååå fint var det ute igår asså, aldrig sett sån rimfrost typ! :') Men kaaallt var det, jag som trotsar vintern utan vinterjacka med liksom .... 

Hursomhelst, kom hem från dansträningen för en stund sen, gick bra, men var verkligen inte taggad och blev arg när jag kom därifrån, haha. Har varit arg hela dagen, usch riktigt dålig dag, hatar när allt går emot en! 
Men nu så känns det ganska bra ändå faktiskt, haha, studiedag imon med, så det gör ju att denna dagen ens var outhärdig! haha. Ska träffa Eve imon tror jag, blir myys

Nehe nu ska jag skypa med Mosis och fortsätta beklaga mig över träningsvärken från igår, sinnesjukt att man kan få så ont asså!! jaja, pussas!

ja tack!

mumma
 
Hade inte varit fel att gå runt i detta nu nej! Ett par fina strumpor med spets- kant i docs'en med och så hade det varit topnotch typ, hahah, vill ha vår nuuu iallafall och inte en snöflinga till!

in the dark it all seems so close



Termometern visar cirkus tjugo minus och jag fryser trots sockar och filtar. Har söndagsångest fast det inte ens är söndag och allt känns ganska B.
Instagram bombas med vinterbilder och bara ordet snö får mig att klökas! Längtar till vår och värme och till  Mars då jag åker till huvudstaden med finaste Ida. Åh kommer bli awesome! puss 

föralltid i mitt hjärta

 
Igår hittade vi henne död, så oerhört tungt.
13 av mina 15 år har hon funnits där, legat i min famn, smekt sig mot min hand och pussat min näsa om man sträckt fram huvudet mot hennes.
Att ett djur kan betyda så mycket och kan lämna sån stor saknad.
Inte längre  någon katt som ligger på stolarna under köksbordet, ingen att bära ut på kvällen, ingen katt som sätter sig vid kylskåpet och tigger, ingen som ligger i ens famn och som njuter när man klappar den på just det sättet hon älskar. Ingen att sitta i timmar och klappa på
Åh vad jag kommer sakna dig min fina fina Pipan ♥  

spegel spegel på väggen där

 
Hallu guys! Ligger nyduchad i sängen nu och läser lite på svenskan.
Terminens första dans träning var idag, gillas skarpt! Hemskt lång dag i dag dock, hemma vid sex typ, men vad gör det om hundra år? Är ju fredag imon ffs! Vilket innebär att sluta halv tolv, himla gött! pusssss

 

go jump off a fucking cliff



Har ingen bra kväll i kväll, men tänker inte prata mer om det, för då blir detta bara fullt med negativia things.

Låter bilderna tala för sig själva istället. Våga för att vinna var det ja...
Önskar man vore lite mer sådan ibland. Testa sina vingar liksom. Det ni guys - det är grejer det, haha  puss på er! 

nån stans i oskärpan



Vill göra nåt vettigt känner jag, rädda en katt i ett träd eller liknade.
Kanske inte iförsig, snarare nåt annat än ingenting, eftersom det är ungefär vad jag gör hela tiden denna helg tydligen. Söndag ja. Den där söndagsångesten gör sig så fint påmind. Döva med musik brukar ju funka. Är dock trött på mina listor och är sådär lagom rastlös. Får dra en pw kanske. Låter som ett ovanligt klokt påhitt av mig måste jag säga. pussas
 
 

wishes

( we♥it )

Just nu vill jag bara bort från detta land, åka till värmen, bada i turkost vatten, gå runt i bikini och färga huden brun, känna sanden under fötterna och solen i ryggen. Men framförallt så vill jag bara sitta där, så långt borta från allt och alla och bara tänka. Se ut över vattnet utan ände, drömma mig bort till horisonten och hitta mig själv där nån stans på andra sidan.

breakfast



Lite tjockare, lite jobbigare att göra, lite godare, lite onyttigare och lite mer av allt annat, amerikanska pannkakor är lite mer helt enkelt. Lite bättre start på dagen med andra ord! 
Ledde dock till att jag fick göra i ordning mig på en kvart typ för att sedan åka iväg till faster och gratta henne, kroppen dog lite av stressen, men lever nu tydligen och det är ju bra antar jag. 

vit fredag



Värsta snöstormen idag typ , mina tidigare svarta kläder blev vita när jag fick gå fram och tillbaka mellan Ida.. Var dock värt det för att få babbla med favoriten ;) hahaha. 
Händer förövrigt inte så mycket denna fredag tyvärr... men skönt det med i för sig, hoppas eran blir roligare, pussar!

mitt tjugohundratolv

Lite sent ... men lite om mitt 2012
 
Beskriv året med tre ord
Känslosamt, händelserikt, kaos

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Hmm .. åkte ambulans gjorde jag, var väl lite speciellt och blev gipsad, utan anledning.
Gick på begravning.
Vågade öppna mig mer och verkligen känna efter. 
Typ sluta äta. 



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Ja en hel drös faktiskt. Eller inte..

Vilket dag från 2012 kommer du alltid minnas?
Alltid och alltid, men skolavslutningsdagen till sommaren var speciell.. Var så glad och upplevde en riktigt fint ögonblick den dagen som jag sent kommer glömma! 

Vilka länder besökte du?
Inga faktiskt..Skulle åkt utomlands i slutet av sommaren, men så hände det där med armen

Bästa köpet?
Mitt löshår helt klart!



Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara kläder, om man tänker på den sammanlagda summan alltså. 

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2012?
OJ, svårt måååånga! Men här är några som jag relaterade till osv under 2012
- Top of the world
Jag kan inte skilja på
- Some die young  
- Young Wild & Free 
(Alltså inte låtar som jag tyckte var bäst osv, utan sånna som får mig att känna saker när jag hör dem)

Vad önskar du att du gjort mer?
Bloggat mer, varit mer med mina fina vänner och familj, fotat mer, tänkt mer före jag gjorde saker, brytt mig mer om saker, skrattat mer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på massa negativa saker och på vad jag inte har osv, istället för på det positiva osv. osen myyycket mer såklart, men det är det jag ångrar mest. 

 
Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag firade på Öland, blev ganska bra tillslut efter tårta och efter att ha spotat snygga grabbar, detta trots regn.

Hur skulle du beskriva din stil 2012?
Vårterminen - tråkig och ovarierande
Hösterminen - bättre iallafall

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Att det inte skulle varit så många i min närhet som var sjuka oså. 

Vad fick dig att må bra?
Fina vänner och snygga pojkar!







blondie and brownie


En trio av bilder blev det idag tydligen, med gårdagens kläder ; jeans - Gina, tröja - Carlings, en bunt smycken och docs'en såklart! Alla tiders... anyway -
Hej på er , haha
Sitter just nu under goa täcket, med goa kramper i magen av kanske lite väl använda magmuskler, fanns tydligen några där through all, haha, ska kolla lite bloggar o kanske lite GossipGirl nu och längta lite extra till dagen med stort D 
F r e d a g ♥


 

jag kastar mig ut. tar ett steg, tar ett till




haLLå godingar! 
Skolstart ägde rum på nytt igår, känns ganska B. Sista terminen som skolplikts-barn iallafall. Blandade känslor dock, finns så mycket jag kommer sakna, så mycket som jag skiter fullständigt i.
Men allt känns så enkelt så här på högstadiet; through all, man går dit, vet vad man ska göra, inga viktiga val, allt samma, normalt och invant, samtidigt så tråkigt och alldagligt. Det blir nog bra det hela, det tror jag. Nytt liksom. 
Mös i sköna kläder från Gina hursomhelst och levde livet i docs'en, ohooj oboy



 
 
 

ett nytt år

Jag minns när jag stod där under raketerna och klockan började närma sig sitt tolvslag. Det slag då 2011 skulle växla över till ett nytt år; till år 2012.  
Kommer ihåg 
hur jag bubbligt glad och spänd tänkt "nytt år nya möjligheter, det här året ska jag verkligen leva!"


Väldigt mycket har hänt sedan dess och när jag nu tänker tillbaka på år 2012 så får jag väldigt blandade känslor. Känner både glädje och ledsamhet.
Året blev inte som jag tänkt mig, men jag vet inte om jag tycker att det blev bättre eller sämre än jag tänkt heller för den delen. Och kanske är det faktiskt det som är grejen, att det är mixen av bra och dåliga saker som gör ett år till ett år. Till en resa. Det har många gånger varit tungt och tänker jag bara tillbaka på året snabbt så skulle jag nog säga att det inte varit alls bra, men sen finns de där detaljerna. De där detaljerna som kan bli så stora om man tänker på hur mycket glädje de faktiskt gav. Vad de gjorde med en och hur man idag kan le åt bara tanken på dessa detaljer och bli varm inombords. Kanske är det de detaljerna vi ska tänka på. Även det nya året. År 2013. 

Året som har ett slutnummer som brukar betyda otur, så kanske kommer även detta år bli ett tungt år. Men för min mamma är 13 ett turnummer, så vem vet egentligen. För alla år innehåller ju något bra. Stunder som förgyller det.
Jag har inga vidare förhoppningar och förväntnngar på detta året som jag hade på förra. Men det nya året kommer hur mycket man än vill eller inte.
Och visst är det väl trots allt spännande med ett nytt år? För vem vet vad som kommer hända och hur det kommer att forma en, och det är väl det som är grejen med framtiden. Att vi inte vet. Att den kan bli hemskt jobbig, men även att den kan bli hur fucking amazing som helst! 

Och jaa, med det säger jag väl välkommen 2013 och gott nytt år på er alla! 

 
 
(Inlägget är tidsinställt)





 
RSS 2.0