sverige är vackert ändå

tårta
Har varit borta ett tag, mycket i skolan, huvudet och livet! 

Idag har jag iallafall konfirmerats, så slänger därför upp två bilder på tårtorna och passar på att  tacka alla som kom och säga att ni är underbara allihopp! 

Puss!

här skulle det vara ett frågetacken typ

en ny komboEn ny kombination till vaniljyoghurten med mango, hallon, lime och lite honung över det - gott!

gult är inte fultEn massa gult från weheartit
Den vid vattnet är min favorit, så det nästan kräver nästan ett eget inlägg ...
Och texten på text-bilden känns nästan lite för rätt just nu.

baka, baka, liten kaka


(arkivet)

Sånna här godingar har jag bakat och ska bjuda på imon, sista dagen på praon, kommer kännas konstigt att inte gå dit mer sen! Men har varit väldigt roligt och lärorik prao faktiskt, lärt mig sånt man inte har en aning om i vanliga fall, vilket är posetivt!

Något annat som är posetivt, är att när man bakar så får man slicka bunkar och äta kanter och det gör ju det hela lite roligare sådär! 
puss mina fina!

äppel peppel piron päron, kråkan satt på tallekvistMin frukost bestod idag av
vaniljyoghurt, äpple, kanel, sånna-där-små-nötter som jag inte minns namnet på och
ringlad honung över det.
Blev en väldigt god kombo och det doftade ljuvligt! Blev dock lite mycket, men annars var det toppen, värt att testa! (:

Rubriken kom från våra svenska böcker på låg eller mellanstadet nån gång.
Äppel var lättast, sen kom peppel, piron osv. Jag kommer ihåg att jag inte fick göra någon av de första utan fick börja med tallekvist direkt om jag inte minns fel, den höll jag dock på med ett tag då den var ganska svår (:
haha, ja nu fick ni höra det med, puss fina ni!

Justde, ska inte åka till sjukhuset för än tre idag typ, vilket innebär sovmorgon, ååh så skönt det var att få sova ska jag säga!

sedan sist

image description
Ja. Sedan sist har det varit Valborg, om ni inte redan visste det^^
Spenderade helgen på Öland, såg finaste fyrverkeriet och största brasan, skrattade med Moa, irriterade mig på männsikor, skaffade en bränna som ser ut som ett linne och åt alldelles för mycket gott! 

Var sedan i skolan och var lycklig för att solen sken och man kunde ha linne, samt för andra anledningar ^^ 
Var mindre glad för att sista skoldagen förra veckan inte var varm och demonstrerade då i svart från topp till tå, förutom detta ↓ fina armband (egentligen halsband) som jag fick av Ida efter hon varit i Kenya. Tack för det!
Var även mindra glad för inlämning av franska revolutionen, fysik prov och bokredovisning som var inklämt på tre dagar!

(kass mobilbild)

Och ja... vad har hänt mer, varit och röntgat min höft, fått svar och remiss till otopeden, för var nåt fel på höftlederna och felställning på lårbenet, vilket är negativit-negativt-negativt! För det betyder att det inte var jag som inbillade mig att jag hade ont och att något var fel och det betyder att jag kanske ine kan träna som jag vill, vilket inte känns kul! 
Något roligare är dock att jag just nu praoar på LAB på sjukhuset och att jag har börjat göra iordning, eller göra om rättaresagt, ett bort som ni ska få se senare! ((: 

Puss, mina favoriter!

RSS 2.0