en bunt frågor

Vad ville du bli när du var liten?
Jag ville bli doktor. Nej föresten jag skulle bli doktor .Det var dock då det. 
 
Hur skulle du beskriva ditt utseende för fem år sedan?
Min lugg låg på sidan och håret var blondare. Log mycket gjorde jag och jag blev ofta väldigt brun. Mina kläder var ganska konstiga men färgglada var de och klänning var ungefär det bästa som fanns.
Charmigt rund och go var jag dessutom. Andra skulle nog kalla det tjock, men jag tycker det låter finare så. 

fem och ett halvt år sedan. 
 
Vad var det senaste du sa högt?
"Jaa, jag fick midvinternatt"

Om du fick en superkraft, vilken skulle du välja?
Att kunna bli osynlig så man kan gå nära andra och höra vad de pratar om.
Läsa tankar är ganska häftigt det med. Men jag tror man skulle bli knäpp av att höra massa andra än sina egna tankar och sårad skulle man nog bli ganska ofta med för den delen. 

När var du som lyckligast detta året?
I våras tror jag. Eller tror och tror egentligen. Det var varmt och de där sprudlande vårkänslorna fick jag nog en dos för mycket av. Åt och sov inte så bra, men jag har hört att sån kan man tydligen bli när man är lycklig. 

 
Vad stod det i det senaste smset du fick?
"Svarar sen" Jag inser nu dock att det är över tre timmar sen jag fick det smset, hm. Svaret verkar dröja med andra ord. 

Om du fick vara ett djur, vilket skulle du vara då?
En fågel. Så man kan flyga och se jorden ovanifrån. Osen finns det ju alltid vissa människor som skulle vara värda en blaja eller två. 

 
Vem vet allt om dig?
Min kompis Moa. Henne vänder jag mig alltid till och hon har en mun med dragkedja.
 
Vad gör du när du är ledsen?
Tillåter mig att vara just det; ledsen. Gräver ner mig ett tag. Skriver av mig i min fina bok och när jag känner mig redo tar jag nya tag.

Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv scenen.
Jag är sådär lagom gammal, somnar och vaknar aldrig mer. Och min sista dag i livet var jag lycklig och nöjd med vad jag gjort och hur jag levt. Jag somnar in med ett leende på läpparna med andra ord.

Hur länge tänker du blogga?
Tills jag tröttnar. 

give a girl the right shoes and she will conquer the world


 
Jovisst går det väl erövra världen i dessa?
Ett fint par är det. Ett kärlekspar skulle man kunna säga.   
 

christmas gifts


Underkläder, strumpor, fyra muggar, ett hus att ha ljus i, pyamas shorts, plånbok, halsband, silver sked, Tyras bok, presentkort på sammanlagt 500kr på Gina Tricot, parfym och ett Iphone skal som lyckades att inte komma med på bild - det var vad jag fick i julklapp och jag är oerhört nöjd! Tack alla för allt! 

Osen får vi inte glömma mina docs såklart! Men de får ett eget inlägg de finingarna! 
Hoppas ni är lika nöjda som jag! pussar

min jul

Dagen började lite så där fint med att mamma kom in med frukost på sängen. Snällt tycker jag och mysigt. 
Ljus och smörgås med julskinka och chokladmjölk på det. Smörgås är förövrigt ett konstigt ord. 
I julstrumpan, som fint pryder min garderobsdörr, låg det trosor och godis. Ännu mera med snällt.  

 
 
Jag var uppe till julkalendern började. Trodde jag åtminstone. Den började visst inte förrän vid tio. Men det gjorde inget för då hann jag duscha innan. Sen när jag började bli sådär lagom klar så började det komma folk. Helt klar hinner jag aldrig bli minsann. Min ena bror med fru och barn kom, farmor och moster med man och två småkusiner, som kanske egentligen inte är så små längre...
Julklapparna under granen ökade med människorna i huset och lilla Moa hade även tagit med sig sina nappar i en burk. De fick så snällt stå där i burken vid granen i väntan på tomten.

 
Julmaten dukades fram, gott var det och magen blev mer än mätt. De mindre hade började tröttna på att vänta på tomten och roade sig med annat. Men så runt halv ett så knackade det på fönstret och där stod han och därefter sprang det runt barn som vilda överlyckliga djur i huset.
Moa lämnade sina nappar som hon tydligt sa att tomtens nissar skulle ha och hon, Noel, Eric och Carl fick tillbaka någon klapp, som tack skulle man kunna säga. Jag tvivlar på att de inte skulle fått nåt om hon inte lämnade napparna. Men vem vet egentligen. 

 
Sen delades det ut julklappar för hela slanten. Jag tycker inte de är så viktiga, julklapparna. Men iförsig så gillar jag att ge bort och lite mysigt är det minsann att få nån själv sådär. 

Jag visade ren sann glädje åt något iallafall, åt vad minns jag inte riktigt, men tror det var åt kommentaren "Va?!" som farmor högt ropa ut när vi läste upp att hon önskade någon god jul; ja det stod så på paketet åtminstone. Det var jag som skrev det nämligen. 

 
Vi kollade på Kalle Anka och åt för mycket godis. Sen åkte vi allt till mormor och morfar och firade lite till, med gröt och sång och paket och allt vad det heter. Det blev en bra julafton. Jag gillar julen näligen. 
Hoppas ni med hade en bra jul! pussar
 
 

tjugofjärde's

En liten mobil bild på vad jag hade på mig på julafton :') Bloggar ju fortfarande från mobilen, så är sånna inlägg det blir tyvärr..Men här har ni det iallafall .
Klänning - H&M, Kofta (hade inte på mig hela tiden) - Gina Tricot, Mustasch halsband - Gina Tricot (tror jag) och så ser ni mina nya skor med ju, inte mindre än ett par Dr Martens, äääääntligen mina, wiiiiieee! haha puss på er!

Merry Christmas

Med en bild på världens sötaste unge, så önskar jag er alla en riktigt god jul :')
Pussar

dan före doppardan'

Hej hörni! :)
Vet att jag har varit frånvarande från bloggen liiiite för länge nu... var så mycket i skolan i slutet oså, så orkade verkligen inte, det hade jag dock tänkt att bättra nu när jag fick lov, meeen då har datorn gått sönder såklart, så bloggar just nu från mobilen, men när det fixas då så ska jag uppdatera minsann! :') hahaha

Hursomhelst. Är julafton imon som ni säkert inte missat ^^
Firar det med familj, alldeles för mycket mat och godis, julklappar under granen och med Kalle Anka på tvn..börjar redan lite idag iform av julmusik, ljus och julmat, man får ju passa på ... ha en fin kväll, puss!

my roomSatte upp en ljusslinga på mitt rum igår och mys stämningen blev på topp, julmusiken spelas för fullt, det traditionella julkalenders tittandet har börjat och de fyra första luckorna på chokladkalendern är öppnade, alla sätt att få unna sig godis på är bra vettni! ^^
Dagarna räknas ner till lov, för just nu tar skolan död på mig, men genom lider det hela med goa avbryt av sms med min kompanjon Moa (y)
Hoppas ni mår bra, puss!

sista månaden31 fina dagar på år 2012 väntar - välkomna! 
 
RSS 2.0