dagarna flyter på

Hej!
Sommaren är inget vidare i år asså! Dock ganska fint väder idag, och då och då tittar solen fram, fösöker ta vara på alla de tillfällerna, så som äta frukost ute och idag lunchade jag med mammsen på stan ute på en uteservering, åt den goda salladen ni ser nedan! :))  

Förövrigt för att de gråa dagarna inte ska bli så gråa så försöker jag gör nåt varje dag. Igår tog jag det ganska chill, men sen kom Ida och drack kaffe och pratade på kvällen :)
Idag blev det lunch på stan och sen gick jag med en liter jordgubbar till farmor och satt och pratade på hennes balkong hela eftermiddagen osen var jag barnvakt åt Noel och Moa nu på kvällen, medan bror och fru åkte motorcykel, ja, så dagarna flyter på helt enkelt, trots att sommaren vägrar komma på riktigt! :)
Hoppas de gör det för er med, peace and love!


ett år äldre!

Japp, blivit ett år äldre sen förr inlägget, ja, har iallafall blivit femton sen sist ;)
Firades på Öland, där det var några grader varmar än här, alltid kallare hemma, undrar om hösten kommit redan asså? jaja, blev en ganska bra födelsedag ändå, var dock enda dagen med dåligt väder, så det drog ner det hela, men och? :) Födelsedag hursomhelst ju ;) 

Har tyvärr inga bilder att bjuda på, då jag inte har några på denna datorn än, hoppas ni står ut ändå! puss!


firande



Bjuder på en kass bild på tårtan från igår :) 
Kom nämligen lite släkt och firade min födelsedag i förväg, då jag är borta den veckan jag fyller, alltså nästa vecka(; 
Fick pengar, en sked, och fura trisslotter.
Vann 25 kr på första jag skrapade, 25kr på andra jag skrapade, 25 kr x2 på tredje jag skrapade, men inget på sista, men hur ofta vinner man på 3 av 4, 100 kr vann jag, fick tillbaka pengarna med andra ord ^^ 

Nu ska jag packa till Öland, tjingeling!

7 sorters kakor , minus 2



Hej i värmen! ja värmen, otroligt härligt! Äntligen är sommaren här, känns sån skillnad mot för nån dag sen då det var riktigt kallt ute för att vara sommar månad, nu idag har det varit blå himmel och varit varma och ljumma vindar. I like!

Som ni ser på bilderna ovan så har jag idag druckit kaffe ur koppar modell äldre och ätit kakor tills magen gjorde ont, ja typ så iallfall, har nämligen varit med mamma och mormor hos 90åriga gammel moster , som trots sin ålder bakat både bullarna, sockerkakan och finskapinnarna, som jag lärde mig att de vita kakorna med socker på heter.^^ Riktigt mysigt var det hursomhelst!

Så som resten av dagen, då jag suttit på mormor och morfars altan och myst och haft trevligt, samt strosat runt med Moa, imon blir det shopping, tumme upp!

Puss mina fina! 



farmors sommarstuga

Hej! 
Blev en tur till sommarstugan idag men farmor, mamma, pappa, Noel och Moa, hur skönt som helst! Solen sken inte så mycket, utan det var ganska molningt, men det var vindstilla och så varmt så jag kunde ha bikini hela tiden - tumme upp! 
Var jätte mysigt, ja tills lilla Moa trillade i vattnet iallafall. haha, usch hemskt, var på bryggan och så plupp i med huvudet före, som tur var gick det bra och pappa fick upp henne! 

Nu ska jag strax till Moa min kompis då och inte syskonbarn ;) 
Ha en fin kväll, pussar!


inspo denna måndags kväll

2012
 




 

en snabb veckoplanering.

Nu
Ett stort glas kall, stark o'boy och jordgubbar 
Framför datorn

Tisdag
Vara barnvakt åt Noel och Moa 
Åks troligtvis uts till sommarstugan
Sola och bada? 
Träffa nån go vänn? 

Onsdag
Fika med mormor och mamma, hos 90-åriga gammel moster
Träffa nån go vänn?
Sola?
 
Torsdag
Träffa Moa
Shoppa troligtvis 
Eller fota och göra ny design
Sola?
Prata tills tungorna blöder , har två veckor att ta igen!

Fredag 
Moa igen
Om vi inte shoppat - göra det nu
Om vi inte fotat och gjort deign - göra det nu
Sola?
Prata och mysa och allt vad det heter 

Lördag
Troligtvis kommer lite släkt och grattar blivande 15-åringen

Söndag
Chillaaaaa i solen? eller ta bilen till Öland

Osen mitt i allt ska det klämmas in go mat och glass och bara ben och massa annat som hör sommaren till - oh hej!

020712

Hej fina människor! 

Det är 2juli idag, blåser kalla vindar och solen skiner inte allt för mycket och det drösar inte precis in inlägg på bloggen och kommer det ett inlägg så är det mobilbilder... kan inte säga att detta inlägget är bättre precis, men har inte fotat något på jag vet inte när, bättring på det och värmen tack. 

Gick och la mig klockan 20 typ och då hade jag varit vaken 36timmar, så idag mår jag lite sådär halv bra! Huvudvärken har dock släppt efter alvedon och kaffe - prima grejer! 
Vecka 27 har börjat och jag ska vara hemma i hålan denna  veckan , försöka ta vara på livet och umgås med de finaste av vänner. Fortsätta äta gott och bada och sola?! ja tack. 
 
Vecka 28 bär det av till Öland igen, åker dit med mammsen, pappa och Maria , men sen kommer även Moa på besök hos mig - tumme upp!
 
Och om exakt 13dagar är jag femton, kändes som det var nyss jag sa att det var en månad kvar. 
Känns bra. Året som femton lockar och jag är redo att ta emot och njuta av det!

Ha det bra! Puss och tjingeling!


Sånna här goa bullar har mamma bakat tills jag fyller år - visst är hon fin hon? :)


RSS 2.0