tomten ,
Lite halvdana bilder tagna genom fönstret på julafton :) 
Finn ett fel? va? nej att det inte är nån snö, men en tomte är fullt normalt! 

pussar!

Bloggning med mobilen!

Glömde säga att det förra inlägget( och detta då) är bloggat från mobilen, därför det kan se konstigt ut, ja det var det ! Puss

God jul i efterskott!

Hej ! Förlåt för att det varit usel bloggning på sistone , har ju inte ens sagt god jul! Så det säger jag nu i efterskott! Hoppas ni hade en bra jul, det hade jag, dock så var det ju ingen snö vilket var lite tråkigt, och det är det inte nu heller ju, undra om det ens kommer bli någon vinter i år? Säkert i typ februari, mars då man inte vill ha den, men jaja man slipper ju frysa i alla fall! :)
Fick hem h&m's vår katalog idag med, hade det varit vanlig vinter så hade det känts konstigt, men nu gör det inte det , haha, iaf så ska jag lägga mig och bläddra i den nu, ha det bäst, pussar!

JULBORDBjuder på denna halv muppade bild av mig från julbordet för nån helg sen! RIktigt mysigt, eftersom vi åkt och gjort detta varje jul med släkten sen jag föddes, så det är ett måste! :)

Klippte mig igår förresten , blev kortare än jag tänkt mig, så har inte varit supper nöjd precis... men ja, det växer ju ut! Nu ska jag fixa lite, vi hörs puss!

Ny design!!(Tryck F5 om det skulle se konstigt ut)

yey, ny design, äntligen!! Gjorde den precis med min mate Moa , hon har även tagit bilden på mig i headern, duktig tjej det!
Jaja, vad tycker ni? Hiss eller diss? Bättre eller sämre? Vad kunde varit bättre? osv. (Tryck F5 om det skulle se konstigt ut)
pussar!

julkonsert


Åker på julkonsert nu, ha en bra kväll! pussar

some shopping

Kofta jag köpte på H&M igår, riktigt mysig! Köpte två klänningar och två halsband med, men det får ni se senare då, jag ska ha en av klänningarna på julafton (!) 
Nu blir det att fortsätta städa rummet, pussar!

ego pics, pga bildbrist !


haha, ja förlåt att jag inte bättrar mig men rubriken är anledningen, bildbrist! Men här fick ni ju se en liten outfit med! Linne: köpt nån stans i sommras, Kotfa: Vero Moda? (greens) Jeans: antingen Vila eller Bikbok, ser inte vilka det är (; Ringar: cocoo.se , kina, JC
Annars då, jo dansade idag, skit roligt som vanilgt, föreställningen börjar närma sig så nu blir det extra träningar, men det är bara roligt så!
Hoppas ni haft en bra dag, puss!

bilder från 1 adventLite bilder från 1advent, inte de bästa, men de får duga!

Hejhej, vet inte om man får ta till några ursäkter när man inte bloggat på så länge, men om jag ska säga ett ord som orsakar allt, så säger jag skola, men men , det är ingen ursäkt för att inte bloggat på så länge , något inlägg kunde jag klämt in! Ska försöka bättra mig, försöka iallafall! 
För övrigt så har det nu gått över 2advent och i natten som var kom det lite snö, blir genast lite mysigare, inte för att jag hade brytt mig jätte mycket om den väntat lite, eftersom jag inte är ett fan av snö men mysigare blir det ju helt klart! Hoppas ni haft det bra medans jag varit borta, pussar!

RSS 2.0