smala silvriga

 



En ganska kass mobilbild, men ni ser dem iallafall. Fina, tunna, enkla, silvriga ringar härifrån, gillar dem, 5st var det, är justerbara och går ha på olika ställen på fingrarna, fint!
Den mintgröna t-shirten köpte jag för några veckor sen på H&M (: 

Idag gör jag annars inte så mycket. Har varit hos farmor och skriver om franska revolutionen, går sådär, ganska sakta och dåligt framåt faktiskt! Men måste göra så mycket som möjligt nu, för imorgon åker jag och firar Valborg med Moa på Öland! 
Ha det bäst, puss!

 

just nu vill jag ....

Äga dip dye och tie dye 'ade t-shirts och toppar, så himla fint!

• Orka ta kort på grejer

Ha vår och värme , som blir = snyggare kläder 

• Slippa den jobbiga ångerst-magen och bara gråta 

Skratta

Att det ska bli valborg så jag kan åka med Moa till Öland 

• Få reda på vad det är för fel på mitt ben, så jag kan träna

Fortsätta vara glad över att H&M kommit hit

ha en fortsatt bra kväll, puss!

en lam fredagskväll som denna



Så äter jag sallad och vitlöksbröd, samt chattar med Moa i timmar,
Ha en fin kväll!

 

ben o vår oså



Hejhejhejhej. älskar rubriken, så fruktansvärt duktig på bra rubriker asså , typ ....

Aja, hej iallafall, så här taggad låtsades jag vara på att gå ut och gå ↑ tog den nämligen efter jag gått och gjorde då en larvig tumme upp som ser ut att tillhöra nån annan och en rå ful bild blev det överhuvudtaget, var dessutom inte alls glad efter jag gått! 
Kände mig lite peppad innan, jag var trött, arg och sur och ville bara få ut allt genom att gå snabbt-snabbt-snabbt, när jag kom ut så kände jag att det var alldelles skönt ute så ville bara gå-gå-gå , länge-länge-länge, meeen , nehe, känner redan när jag började gå att det inte skulle gå bra, har nämligen ont i mitt ben, har haft det ett tag nu och vet inte vad det är, men har så ont så jag tillochmed kan vakna på natten och beklaga mig över benet - helt seriöst! Så ja, blev ingen pw, utan bara att gå snabbt, vilket resulterade i att jag haltade jättemycket på vägen hem!
ska gå till doktorn med det när pappa kommer hem från Norge för är verkligen nåt fel! 

Usch vilket neggo inlägg! Kan säga att jag ändå blev glad över att det var varmt soligt och vårigt ute, att det blommade här och där och att gräset börjar bli grönt och att häcken har börjat slå ut, och att det är jättemånga somriga måsar som skriker vid sjön, och att det är många glada människor ute, och att det var ljust för 5min sen och inte börjat skymma förrän nu och att jag äääääälskar våren! 
Tack att detta gör att allt med benet kommer vid sidan om och att min kväll blev ganska + ändå!
puss!

 

Guacamole

Kvällen börjar bra med god sallad och taco-chips doppade i guacamole, följt av kött och hasselback potatis, kvällen avslutas dock sämre, måste plugga!
Ha en fin söndagskväll, pussar

 

min väg leds genom moln

Regnade ordentligt på väg hem från stan ikväll! Riktigt Shanghai regn, haha, minne från Kina ;)
Förövrigt gick shoppingen bra, hittade allt jag ville ha förutom det viktigaste, konfa klänning, men även bra svarta jeans saknades på väg hem! Men testade en klänning som kanske kommer hem i mindre storlek imon, så de skulle ringa då(:

Nu ska jag till mormor en sväng, puss!

 

pink is the color



Hur underbar är inte denna tishan?!
tänk om man hade en sån! 

Bild här ifrån, som för övrigt ger mig en färgbomb, som gör mig så hiiimla glad!! 

om 11 dagar sådär


(förlåt för mycket blomm-bilder, ligger på minus när det gäller bilder)

Ja, om elva dagar är det maj, MAJ, trots detta har det snöat idag , känns inte alls bra faktiskt, blev jätteblöt när jag cyklade till skolan och fick blunda typ hela vägen för att den piskande snön gjorde så jag fick ont i ögonen, var jätteläskigt ner för backen!! 

Förövrigt har det varit en väldigt bra dag, fika en lektion, en lektion inställd och slutade en halv timme tidigare på sista lektionen, så bara en normal lektion idag, tumme-upp!! 
Sen har jag varit ovanligt glad, känner ett speciellt glädje pirr i magen, kanske för att jag känner insperation till sommaren, kanske för att jag ska få shoppa lite med mammsen imon (behöver veeerkligen nya jeans!!) eller kanske för att dansuppvisningen gick så bra igår! Har varit mycket träning, så min möra kropp och glada hjärna blev väldigt glad när det gick hyffsat - ja... kanske bra! (: 

Puss fina ni!

vår i luften



Hejhopp i lingonskogen, eller nåt!
Har varit dålig uppdatering, tappade helt och hållet bloggsuget och insperationen osv när skolan började, där av inga inlägg! 

Jaha vad har hänt sen sist då? 
nja, inte så mkt, gått i skolan, pluggat lite, chillat hos Moa , ja och sånna almäna grejer! 
Idag var jag hos farmor på sjukhuset en sväng, vilket jag varit några ggr innan med och pratade lite, kom hem och bjöds på paj och nu tänkte jag snart gå ut och gå! Är så underbart väder, våren har kommit ju! kärlek kärlek kärlek!

Ha det bäst, pussar! 

en dag som denna



hej hej hemskt mycket hej.

Sista dagen på lovet var det idag, känns oerhört (stavas det så, finns det ens ett ord som heter så?) b! Men det får gå, ser fram emot paon vecka 19 samt en studiedag innan dess, haha, snart är sommarlovet över om jag fortsätter tänka framåt hela tiden! 

jaja, tillbringade sista lovnatten med finaste Eve, , skrattade och dansade runt till massa låtar (?), hahah. Samt återuppväkte gamla minnen genom att spela "bamses honungs jakt" och kom till vår besvikelse på att det var roligare när man var liten. 
Hon åkte dock hem ganska tidigt dagen därpå (idag), så blev en väldigt lugn dag, med macro fotografering och hummer och paj som avslutning på dagen - tumme upp

sov gott fina ni!

stenkaka



Fyndade denna gamla stenkakan på loppis igår, är detsamma som LP-skiva ungefär fast äldre för er som inte visste (: 
Tycker den är fin, ska få en speciell plats i rummet, på min kommande egengjorda (med pappas hjälp) hylla!
Vill ni själva ha en liknande så finns det hur många som helst på de flesta loppisar, det fanns iallafall det på den "antikt och loppis'en" , så fynd kanske det inte är haha. Hursom så tror jag de inte kostar så mycket heller? vi fick denna på köpet då mamma köpte sin efterlängtade stege till uterummet som hon ska ha blommor m.m på, haha.
Denna skivan kostade iallafall 1.65kr på dens tid, helt sjukt!

en puss eller två!

slingrar sig



Öronhänge som slingrar sig längs öronsnibben, ja ... som en orm ska, fint!


glad påsk!



kläder igår - topp gina tricot byxor vila öronhängen ur&penn (inte på bild)

Otydlig bild, men bättre än inget,
Toppen köpte jag för ett litet tag sen bara, gillar den, är lite kortare, vilket inte riktigt syns på bilden, jaja, gillar den iaf, den är fin! (:

Idag har bror m familj, samt farmor varit hemma och ätit lite påskmat, mysimys!
Nu ska jag fortsätta chilla och fortsätta att tveka och överväga om och vad jag ska beställa , puss!



kom över en topp



Denna tisha kom jag över i förrgår, även ett linne och ett par öronhängen, som jag tänker visa i ett annat inlägg(: Hde inte ens plockat ut denna t-shirt, utan den hängde i provhytten och jag testade den för jag skulle testa ett par byxor till nåt svart typ och så tyckte jag om den lite för mycket och den fick hänga med hem! :D

Enkel , användbar och skön
från Monki 150:-
pussen

Shopping och så Jensen's såklart!


(kassa mobilbilder)

Jag och Moa gjorde stan igår, samt åt på favoriten Jensen's , blev hamburgare igår, super god :)
blev en bra dag!! ( hade på mig en tröja från H&M som jag inte visat, älskar den, så otroligt skön!)

Nu håller jag på och påskstädar rummet lite, mamma köpte en jättefin bukett vita tulpaner till mig också, såå fint! Älskar verkligen blommor, de gör rummet levande liksom, hahaha, nehe, nu ska jag fortsätta :)

Puss så länge!

 

Prinsesstårta á la Estelle



Mamma, pappa  & jag grattade Maria ikväll som fyllt 15, blev mini-tårtor med jordgubbar. Muumma,
senare även kräftor, sallad med mozzarella och parmaskinka, samt vitlöksbröd, vilken mat-tisdag va?! 

Nu ska jag snart krypa i säng, för imon blir det att göra stan med Moa! 
Puss mina fina

"jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm, jag kan tänka tills det knappt finns nåt kvar, jag har känslor utan uppehåll."


(arkivet)

Blev promenad med denna gullungen. Skippade musiken i öronen, vilket jag senare insåg var ett väldigt bra val då fågelsången passade perfekt in i min lugna gång stil, med solen som värmde skönt i ansiktet samtidigt som det var nära på vindstilla med en lukt som påminner om sommarregn. Nu är det som det faktiskt ska vara i april, aningar om att våren är på väg och inte att det är försommar i mars, kommer vara höst i juni då ju.

Var en väldigt mysig runda vi gick faktiskt, tills vi kom till ett ställe där det låg mängder av hundbajshögar, men där Flipp absolut var tvungen att gå och lukta, dessutom var det inte lika varmt överallt och jag grämde mig över att jag inte kunde åka longboard, samtidigt som jag var tvungen att gå omkring med en illaluktande bajspåse. Men när jag kom upp på uppfarten hem och såg de fina blommorna och hörde hur det droppade av att snön smälte bort när jag satt ute i kofta en stund, insåg jag att allt nog var ganska bra ändå!

Livet är ganska gött faktiskt!

frukost - panncakes



Pannkaka med ett berg av hallon, vindruva, kiwi och färska jordgubbar(!) , kan man starta en tisdag bättre? Dessutom är det lov och jag älskar att lov gör att man kan hinna unna sig sånt här!

Nu hadde jag tänkt gå ut och gå en sväng med vovven, jag ska bara försöka ta mig i kragen och lyfta på arslet, så ska det nog gå bra, ska bara sitta lite till , bara en liten liten stund bara ...

See y'all later!
RSS 2.0