me . part two

Foto och redigering: Moa
På bild: Linnéa (jag)

me . part one

Foto och redigering: Moa
På bild: Linnéa (jag)

beautiful dog .

Min lille Flipp, världens finaste vovve ♥

The sun in a different way

foto: Linnéa, Nikon D5000 18-55mm

Ny design!

Fotona på mig är tagna och redigerade av: Moa Naturfotona är tagna av: Linnéa (Jag) och redigerade av: Moa

Nu har det kommit upp en ny header i bloggen! Äntligen, haha (;'
Vad tycker ni? Hiss eller diss, bättre eller sämre? Jag är nöjd, önskar bara att jag hade hunnit klippa luggen innan bilderna togs, eftersom den är väldigt lång på bilderna, men annars så (:Siluett
Bilderna togs på Öland när solen precis gått ner med min Nikon D5000 18-55mm

vid havet !Jag älskar att vara vid havet på Öland, så vackert! ♥

Nationaldagen

Hej sunshines! Idag är det Sveriges nationaldag, vi svenskar är rätt dåliga på att uppmärksamma våran dag om man jämför med typ Norge måste jag säga, jag tycker det är lite synd, visst jag tycker nog egentligen inte att det spelar så stor roll, men visst är det kul om det uppmärksammas lite, som idag, då var det folk som sjöng och spelade i parken och jag och några till dansade, ja, asså vi ställde oss inte bara mitt i parken och dansade utan det var ju anordnat, men mer tycker jag nog inte att det behöver vara, inte i så små städer iallafall :) Uppmärksammade ni Nationaldagen?

Senare idag åkte jag även och badade, det var 22-23 grader i sjön så det var riktigt skönt, sommaren är här eller vad säger ni? usch, vill inte sitta inne i skolan imon, men aja, skolan är snart slut så :) 

puss!

Öland

Hejhopp! Hemma från underbara Öland nu, har varit underbart väder och har badat i havet och solat, tyvär bränt mig lite på benen också, men det är sånt man får ta, haha (; Har även träffat några kompisar som jag lärde känna där för många år sedan, var ett år sedan jag såg dem sist, men det känns inte alls längesen, shit vad tiden går fort asså, snart sommarlov ju, åh vad härligt, längtar ni lika mycket som jag? Klart ni gör! 

Ska försöka blogga lite mer i veckan, hörs imon ni underbara! pussUtanför stugan♥

on my wayphoto by me

i motljus

Från i gårkväll ♥

summer feelings.Jordgubbar och mjölk till frukost - SOMMAR♥

snart blir det ...

... äntligen en ny header! Like (:
Moa har nämligen fotat mig till den idag, tror det kommer bli jättebra faktiskt! :D 
Men vi kan inte göra den riktigt än för vi brukar göra den hemma hos Moa och hennes bror är sjuk, och har inte lust att bli smittad (; Men snart så! 
Vi hittade iallafall ett jättefint ställe med  massa gula blommor som jag inte kan namnet på, haha, men de var fina, jag fotade Moa med, blev dock inte så många bilder på henne eftersom hon tar bort alla för att hon tycker hon är ful på dem, vilket inte alls stämmer, hon blev ursöt på alla! Men ska kolla med henne om hon kan tänka sig att jag lägger upp någon (moa? visst går det bra? (; ) 

nehe, jag vet inte vad jag ska skriva mer ... jo just det imorgon är det marknad också, brukar inte finnas så mycket vettigt, men det är rätt mysigt ändå (;

ha det bäst flodhäst! kram!
 

Bild tagen idag, Nikon D5000 18-55 mm
RSS 2.0