bloggtorka betyder en ny lista.

♣ Hur har din dag varit?
Ganska bra faktiskt, har varit trött men annars så!
♣Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Blev utskrattade av några random tyskar(?)
♣ Vad skulle du hetat om du inte fått det namn du har nu? 
Tjej - Lovisa, Kille - Albert 
♣ Har du någon fobi?
Sniglar, snor och fötter 
♣ Hur såg du ut för ett år sedan?
För exakt ett år sedan såg jag ut såhär ↓ hahaha



♣ Vad är ditt största beroende?
Kolla instagram
♣ Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Om jag ska ta något till kaffet eller inte, haha tungt liv.
♣ Vad gör du när du är ledsen?
Smsar Moa typ
♣ Har du någon gång slagit någon?
Gjorde det lätt när jag blev arg förr, så ja tyvärr..
♣ Vilket uttryck använder du lite för ofta?
" Det kan jag tänka mig" usch, hatar det! 
♣ När skäms du?
När jag missförstår / inte förstår något jag borde förstå , haha
♣ Vad ser du fram emot just nu?
Sovaaa, gonatt amigos!
 

tjugoåttonde

 
I måndags träffade jag Moa, tisdag gjorde jag inget, onsdag inget, torsdag träffade jag Ida, fredag Eve oså och igår Lichelle, bättre ursäkter än så har jag tyvärr inte till min usla bloggning, såå förlåt för det antar jag, hahah! 

Idag har jag gått ett antal kilometer och åkt upp till stugan för mys på bryggan, samt träffat lilla farmor och något mer tror jag inte händer denna dagen, är trött och skulle helst bara gå och lägga mig, men det går kanske inte hah..

det var bättre förr?

 
Lyckades tigga mig till denna goingen igår, gammalt är fint, gammalt är bättre! Kan väl inte säga annat än att jag älskar den. Den är stor och alldelles perfekt när det varken är varmt eller kallt ute, bättre kunde det inte varit! 

två steg från paradise


Tillbringat dagen med denna bruden, promenerat, hängt på en balkong och avslutade kvällen i en sluttning med dryck och gott tills solens strålar slutade värma och vi drog hem. Sånna här dagar gör mig bara så där äkta cp-lycklig och bäst av allt; hela våren och sommaren väntar, alltså kommer massa sånna här goa dagar, kärlek på det!
 

sjuttonde


Äntligen kunde man vänta på bussen i jeansjacka och vara ute utan att frya ihjäl, vår och värme, vad jag har längtat! Mindre välkommen var dock denna förkyldning, så idag gick jag hem direkt efter nationella och har kollat på OC sen dess, hoppas ni mår bättre, puss!

I keep dancing on my own

 
Nu är alla föreställningar över och jag har verkligen haft riktigt roliga dagar, kommer verkligen sakna att göra denna föreställningen! Samtidigt känns det dock skönt att allt återgår till det normala, har ont överallt och är så sjukt trött! Sängen är lätt bästa platsen i mit liv just nu, hahah, puss

freedag


Idag är en sån där fredag då man är extra glad för en mamma som bjuder en på sushi, en vän som skjutsar hem en så man slipper gå i regnet, att man har världens gulligaste dansgrupp och att dansträningen gick sådär prima.
Och i kväll kommer äntligen min lilla hero hem och imon får jag sova länge. Kan det vara bättre trots att våren vägrar komma? Skulle inte tro det va! 

Förövrigt kommer denna dåliga uppdatering nog tyvärr hålla i sig för har sjukt mycket träningar inför föreställning denna veckan, pussss

första dagen i veckan



Skolan har börjat och innan jag ens kom dit så längtade jag till helg och ännu mer till lov! Jag fick dock starta min morgon med blåbär och mjölk, kaffe och scones och det gjorde måndagen lite mer värd liksom, även mina fina vänner förgyller denna måndag och sol och OC är inte heller för dumt.

fjärde månaden



Finaste tumblr'n med vårpepp och finfint, får avsluta mitt lov. Jag vet att jag sagt det förr, men jag säger det igen. Jag vill ha vår, nu, bara ben o sol, ja tack!

för kärlekens skull

Ni vet när man får en sån där klump i magen? En klump av ångest och nervositiet, en klump som inte går att hantera? Det är hemskt när man får en sådan klump av något som man gjort så många gånger förr. När den kommer för att man ska åka och hälsa på mormor. För att man vet att han inte kommer finnas där. Att han inte kommer sitta vid sin stol i köket, eller ligga i sin säng. Att han inte kommer le när man kommer, krama en länge och pussa ens kind.
När man kommer behöva tänka att han är på sjukhuset, för att man inte vågar möta det. Inte vågar inse att han är död. Att morfar inte finns mer. För varje gång man tänker på honom så får man den där klumpen i magen. Panik.
Och sedan ligger man där i sängen. Liggandes i fosterställning, gråtandes tills man inte får nån luft och krafterna tar slut. Kraterna som man hela tiden måste ha. Krafterna som säger till en att man inte kan möta sorgen. Du måste vara stark och behålla krafterna. Du får inte ha den där klumpen i magen, tänk om.
Tänk om jag faller?

lista.

När vaknade du imorse?
Hm. Runt 10 tror jag, mamma väckte mig, haha

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Oj ska man minnas det? Var nog ganska många halvsovandes tankar - allt mellan instagram, Håkan på tv och att jag ville äta scones till frukost.


Har du ringt nån idag, vem & vad sa ni?
Jag har inte ringt nån, men min bror ringde dock mig och frågade om jag kunde kolla efter hans mössa, slarver. 

Vilket humör är du på?
Trött, mysig och.. lugn liksom 

Har du ont någon stans?
I ljumsken 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Är verkligen inte sugen på nåt, men eh..vindruvor då kanske


Vilken
 var den första hemsidan du gick in på på internet?
Tv4.se, hahaha, mamma ville se nåt repris.


Vad ska du göra ikväll?
Förhoppningsvis så lite som möjligt


Vilken är den första låten du sätter på idag?
Håkans nya blev det minsann, mycket Håkan idag tydligen hahahah

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Denna ↓ tröja från Gina 

 

Vad tycker du om din blogg?
Hmm. Kunde varit bättre om jag la ner lite mer tid på den skulle jag tro, uppdaterar dåligt!

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Åt med min bror o hans familj tror jag, eller gömde påskägg, något av det.


Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Nej, haha, det tror jag inte, eftersom jag knappt ska ta mig ur sängen i dag. 


När fotade du något senast, och vad?
Mig själv och en outfit, haha - hej ego!


Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Nepp som tur är, jag är ganska pank för tillfället.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Mitt täcke

Vad har du på dig idag?
Just nu pyjamas, hah.



lördags frulle

 
Startade dagen med nybakta scones, kaffe och jordgubbs-smoothie och ska resten av dagen göra ungefär ingenting - kolla serier, gå ut och gå och lyssna på goaste låtarna. Efter denna vecka är det ungefär vad jag orkar...

små citroner gula

Halloj goingar! Hoppas ni mår bra & inte är för besvikna på min dåliga bloggning! 

Har spenderat kvällen med Mathilda, pratat, kollat på film och haft en redig mys-fredag och nu tänkte jag snart gå och lägga mig faktiskt...

Var på bio igår förresten med Moa, vi såg "Små citroner gula" , väldigt förutsägbar, men himla mysig!
Shoppade mig även ganska mycket fattigare, på en jacka och en stickad tröja. Åh bara älskar jackan, helt klart värd sina pengar! Ska ta och försöka visa den någon dag framöver, men så länge får ni nöja er med en bild på mig och Moa från bion! Puss

sun


bild från i sommras

Hola amigos! Kom precis in från en mils promenix med Moa, har gått att gå i bara en hoodtröja på sig både igår och idag, hur skönt är inte det? Vår liksom! 

I förrgår var jag förresten i Götet, shoppade, satt på uteserveringar och hade det allmänt gött helt enkelt, därför det varit ganska tomt här, ska försöka bättras! Puss på er!


RSS 2.0