Skördefesten

Har helt och hållet glömt att berätta att jag var på Ölands skördefest för ett tag sen. Var grymt mysigt alltså , fint väder var det oxå.
För er som inte vet något om skördefesten på öland så är den en helg varje år. Jag har varit där så länge jag kan minnas. På fredagen är det konstnatt, då kan man kolla på konst och köpa marmelader, pumpor mm. Pumporna är det faktiskt skördefesten är känd för, för det är just pumpor som de skördar, de skördar såklart annat också, men pumporna är Ölands skördefest mest kända för :)
Under lördagen och söndagen kan man göra det som man gjorde under konstnatten, fast då ä det inte öppet lika länge, på lördagen är det öppet till ungefär 6 och på söndagen stänger det ungefär 5. Alla grejer kanske inteär öppna på söndagen, men de flesta.
Det var lite om skördefesten kortfattat, har ni inte varit där så tycker jag att ni ska åka dit, för det är så otroligt mysigt, det går igentligen inte beskriva hur helgen är som jag gjorde för det måste upplevas! Säger till några helger innnan skördefesten nästa år! ;)

Lite bilder från skördefesten:

Härlig kväll

Följde man skylten "Öppen Atelje" så kom man till ställen där det fanns konst!

När vi var på väg till ett ställe åkte vi förbi havet, jag sprang självklart ner och fotade ;)

Ser ni blåkulla ? :)

Tog inte så många bilder under skördefesten, men här får ni se några pumpor och lite annat skräp , haha ;)

En grej som stod i Borgholm
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback